Uutiskirjeet järjestöille ja kunnille

Järjestöille suunnattu uutiskirje  julkaistaan 1-2 krt kuukaudessa. Teemana on muuttuva toimintaympäristö  järjestöjen näkökulmasta. Uutiskirjeen voit tilata omaan sähköpostiisi laittamalla postia anne.astikainen@kyt.fi

Sähköisiä järjestöjen uutiskirjeitä tehtiin marraskuuhun 2018 saakka, ne voit lukea uutiskirjearkistosta. Sen jälkeen laadittujen uutiskirjeiden koosteita on alla.

Uutiskirje 2019 lokakuu

Uutiskirje 2019_syyskuu
Sote-uudistuksen tilanne valtakunnan ja maakunnan tasolla + järjestöjen näkökulmasta.

Kooste KS maakunta- ja sote-uudistuksesta & hankkeesta 23.5.18

Uutiskirje 2019 maalis-huhtikuu
Väliaikatietoja soten kaatumisen jälkeen: järjestöjen tulevista yhteistyörakenteista sekä KS vaikuttavat järjestöt -hankkeesta.

Uutiskirje 2019 maaliskuu
Ajankohtaista maakunta- ja sote-uudistuksen kaaduttua.

Uutiskirje 2019 helmikuu
Maakunta- ja sote-uudistuksen eteneminen kysymysmerkki.

Uutiskirje 2019 helmikuu
Tärkeitä tilaisuuksia maakunta- ja sote-uudistukseen liittyen.

Uutiskirje 2019 tammikuu
Valtakunnallinen tilanne maakunta- ja sote-uudistuksessa

Uutiskirje 2018 marras-joulukuu
KS järjestämissuunnitelma ja uudistuksen työryhmät. Järjestöjen ja maakunnan kumppanuuspöytä

Kuntien päättäjille ja viranhaltijoille suunnattu kuntakirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa. Uutiskirjeessä avataan järjestöjen hyvinvointityötä ja järjestöyhteistyön mahdollisuuksia.

Kuntakirje3 2019
Aiheina: Kurkkaa tutkaan: Järjestöpositiivisuutta näkyvissä Keski-Suomen kunnissa, Keski-Suomen järjestöyhdyshenkilöiden verkostotapaamisen kuulumiset, alueellisten järjestö-kuntayhteistyön elinvoimapajojen ajankohdat on julkaistu sekä Tajuutsä? -seudullinen seminaari Viitasaarella.

Kuntakirje2 2019
Aiheena: Yhdistysten ja kuntien #hyvänkierre -elinvoimapajakiertueella kehitettiin yhteistä hyvinvointityötä, järjestöyhdyshenkilö keinona edistää yhteistyötä yhdistysten kanssa sekä uudistuksen kaatumisen vaikutukset Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -hankkeeseen.

Kuntakirje1 2019
Aiheina: Alueelliset elinvoimapajat vahvistavat kunnan ja yhdistysten yhteistyötä asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi sekä kohti vaikuttavampaa yhteistyötä yhdistysten kanssa.

Kuntakirje5 2018
Aiheina: Järjestöpositiivinen kunta on hyvinvoinnin voittaja!, hyvän kierre laajenee kuntien ja järjestöjen yhteistyössä, malleja järjestöjen kokemustiedon keräämiseen sekä maksuton Yhdistystori.fi kuntien järjestöyhteistyön työkaluna.

Kuntakirje4 2018

Aiheina: Järjestöt mukana kunnan hyvinvointikertomustyössä, ensi kevään järjestö-kuntayhteistyön alueelliset elinvoimapajat sekä toimivat rakenteet luovat aitoa ja kestävää kumppanuutta järjestöjen kanssa.

Kuntakirje3 2018
Aiheina: Keski-Suomen järjestökartoitus 2018 on nyt julkaistu, Keski-Suomen #hyvänkierre -elinvoimapajat innostivat kehittämään järjestö-kuntayhteistyötä sekä Braxin selvitys järjestöjen toimintamahdollisuuksista uudessa sosiaali- ja terveyshuollon mallissa.

Kuntakirje2 2018
Aiheina: Keski-Suomen järjestökartoituksen alustavat tulokset ja kunta-järjestöyhteistyön alueelliset elinvoimapajat.

Kuntakirje1 2018
Aiheina: Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -hanke, kuntakysely, kuntien ja järjestöjen yhteistyö uudessa toimintaympäristössä sekä kaikkia Keski-Suomen kuntia koskettavat kunta-järjestöyhteistyön alueelliset elinvoimapajat.

Muokattu viimeksi: 08.11.2019