Uutiskirjeet järjestöille ja kunnille

Järjestöille suunnattu Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -uutiskirje  julkaistaan 1-2 krt kuukaudessa. Uutiskirjeen teemana on maakunta- ja sote-uudistus järjestöjen näkökulmasta.Uutiskirjeen voit tilata omaan sähköpostiisi laittamalla postia anne.astikainen@kyt.fi

Sähköisiä uutiskirjeitä tehtiin marraskuuhun 2018 saakka, ne voit lukea uutiskirjearkistosta. Sen jälkeen laadittujen uutiskirjeiden koosteita on alla.

Väliaikatietoja soten kaaduttua 2019_03_26 Järjestöjen näkymistä ja tulevista yhteistyörakenteista sekä hankkeen tulevaisuudesta

Uutiskirje 201903 Ajankohtaista ja askelia soten kaaduttua 201903

Maakunta- ja sote-uudistuksen etenemistilanne kysymysmerkki 201902

Monta tärkeää tilaisuutta maakunta- ja sote-uudistukseen liittyen 201902

Valtakunnallinen tilanne maakunta- ja sote-uudistuksessa 20190121

KS järjestämissuunnitelma ja työryhmiä sekä kumppanuuspöytä 2018 marras-joulukuu

Kuntien päättäjille ja viranhaltijoille suunnattu kuntakirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa. Uutiskirjeessä avataan järjestöjen hyvinvointityötä ja järjestöyhteistyön mahdollisuuksia.

Kuntakirje2 2019
Aiheena: Yhdistysten ja kuntien #hyvänkierre -elinvoimapajakiertueella kehitettiin yhteistä hyvinvointityötä, järjestöyhdyshenkilö keinona edistää yhteistyötä yhdistysten kanssa sekä uudistuksen kaatumisen vaikutukset Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -hankkeeseen.

Kuntakirje1 2019
Aiheina: Alueelliset elinvoimapajat vahvistavat kunnan ja yhdistysten yhteistyötä asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi sekä kohti vaikuttavampaa yhteistyötä yhdistysten kanssa.

Kuntakirje5 2018
Aiheina: Järjestöpositiivinen kunta on hyvinvoinnin voittaja!, hyvän kierre laajenee kuntien ja järjestöjen yhteistyössä, malleja järjestöjen kokemustiedon keräämiseen sekä maksuton Yhdistystori.fi kuntien järjestöyhteistyön työkaluna.

Kuntakirje4 2018

Aiheina: Järjestöt mukana kunnan hyvinvointikertomustyössä, ensi kevään järjestö-kuntayhteistyön alueelliset elinvoimapajat sekä toimivat rakenteet luovat aitoa ja kestävää kumppanuutta järjestöjen kanssa.

Kuntakirje3 2018
Aiheina: Keski-Suomen järjestökartoitus 2018 on nyt julkaistu, Keski-Suomen #hyvänkierre -elinvoimapajat innostivat kehittämään järjestö-kuntayhteistyötä sekä Braxin selvitys järjestöjen toimintamahdollisuuksista uudessa sosiaali- ja terveyshuollon mallissa.

Kuntakirje2 2018
Aiheina: Keski-Suomen järjestökartoituksen alustavat tulokset ja kunta-järjestöyhteistyön alueelliset elinvoimapajat.

Kuntakirje1 2018
Aiheina: Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -hanke, kuntakysely, kuntien ja järjestöjen yhteistyö uudessa toimintaympäristössä sekä kaikkia Keski-Suomen kuntia koskettavat kunta-järjestöyhteistyön alueelliset elinvoimapajat.

Muokattu viimeksi: 02.05.2019