Järjestö 2.0 -hankkeet toteutettiin elokuun 2017 ja joulukuun 2020 välisenä aikana. Tälle sivulle on koottu hankkeiden tuottamia blogeja. Osa blogeista on tuotettu hankekohtaisesti, osa yhdessä useamman hankkeen kesken.

Kunta-järjestöyhteistyö

Keski-Suomen Yhteistöjen Tuki ry: Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt:
Elinvoimapajat järjestöpositiivisten kuntien ja kuntapositiivisten järjestöjen rakentajina

Pohjois-Pohjanmaan sosiaaliturvayhdistys ry: Pohjois-Pohjanmaan järjestörakenne -hanke:
Pohjois-Pohjanmaan kunnat edelläkävijöitä järjestöyhteistyön koordinoinnissa.

Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry, Järjestöt muutokseen yhteistyössä -hanke:
Järjestö-kuntayhteistyö tarvitsee tukea vahvistuakseen

Artteli-kumppanuusyhdistys ry, Järjestö 2.0 – Järjestöt Pirkanmaan terveyden ja hyvinvoinnin edistäjinä:
Järjestöagentti lujittaa kunnan ja yhdistysten yhteistyötä

Tiedolla johtaminen

Hämeen Setlementti ry: Meidän häme -hanke:
Miksi avata tiedon syvyyksiä vastaamalla kyselyihin?

Maakunnalliset järjestörakenteet

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry: Keski-Suomen vaikyttavat järjestöt:
Maakunnalliset järjestöyhteistyön rakenteet, case Keski-Suomi

Pohjois-Savon sosiaaliturvayhdistys ry: Sakke – Pohjois-Savon Järjestöyhteistyön kehittämishanke:
Maakunnallinen järjestörakenne Pohjois-Savossa – Järjestöneuvosto yhdistää, vaikuttaa ja näkyy.

Vaikuttamistyö

Kainuun sosiaaliturvayhdistys ry: JärjestöKainuu 2.0 – hanke:
Mitä on vaikuttamistyö ja mihin sitä tarvitaan?

Tulevaisuuden sote

Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys ry, Sakke – Pohjois-Savon Järjestöyhteistyön kehittämishanke
Sote-uudistuksen seuraavaa tuotantokautta valmisteltu Pohjois-Savossa

Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen

Muut teemat

Varsinais-Suomen Muistiyhdistys ry, Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry, Turun Kaupunkilähetys ry: JärjestöSotehanke 113, Varsinais-Suomi:
Sote-järjestöjen uusi normaali

Pohjois-Karjalan sosiaaliturvayhdistys ry: Järjestö 2.0 Pohjois-Karjala:
Digiosallisuutta kehittämässä

Hämeen Setlementti ry, Eshy ry: Meidän Häme -hanke ja Järjestö 2.0 Etelä-Savo:
Kumppanuutta koronan keskellä – järjestöt valmius- ja turvallisuussuunnittelussa

Pohjanmaan Yhdistykset ry. / Österbottens Föreningar rf, Järjestö 2.0: Pohjanmaa:
Ajatuksia yhdistysten toimintamahdollisuuksista jatkuvasti muuttuvassa ja epävarmassa tulevaisuudessa.

Muokattu viimeksi: 08.07.2020