Hyppää mukaan hyvän kierteeseen! – elinvoimapajat

Kuntayhteisön hyvinvointi luodaan yhdessä! Haasta itsesi ja yhteisösi mukaan alueesi elinvoimapajaan.

Osallistujat antoivat yhteensä yli 200 lupausta.

Kevään 2018 järjestö-kuntayhteistyön elinvoimapajoihin osallistui yhteensä 220 kuntien, järjestöjen ja muiden tahojen edustajaa sekä kuntalaista seitsemällä Keski-Suomen alueella. #Hyvänkierre -kiertueen saldona oli 27 konkreettista kunta-järjestöyhteistyön suunnitelmaa ja lukematon määrä uusia ideoita.

Työpajoissa suunniteltiin konkreettista järjestö-kuntayhteistyötä.

Elinvoimapajojen materiaalit ovat avoimesti kaikkien hyödynnettävissä. Löydä oman paikkakuntasi ideat ja suunnitelmat.

Yhdistystorilta löydät tunnelmia kevään ensimmäisestä elinvoimapajasta ja koko kiertueen huipentumasta.

Tule mukaan seuraaviin elinvoimapajoihin keväällä 2019 ja 2020.

Tulossa myös syksyllä 2018 järjestöjen muutosvalmiuskoulutuksia.

Elinvoimapajojen alueet:

• Kannonkoski, Karstula, Kivijärvi, Kyyjärvi ja Saarijärvi
  • Kinnula, Pihtipudas ja Viitasaari
  • Hankasalmi, Konnevesi ja Äänekoski
  • Jyväskylä, Laukaa, Muurame, Uurainen
  • Keuruu, Multia ja Petäjävesi
  • Jämsä ja Kuhmoinen
  • Joutsa, Luhanka ja Toivakka

Somessa: #elinvoimapajat2018 #hyvänkierre
Facebookissa: @vaikuttavatjärjestöt

Ohjelmassa oli tutustumista hyviin kunta-järjestöyhteistyön malleihin.

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt ja järjestöpalvelut järjestävät Keski-Suomen maakunnassa seitsemällä alueella elinvoimapajoja yhteistyössä alueiden eri toimijoiden ja Keski-Suomen kuntien kanssa. Elinvoimapajoissa tuetaan järjestöjen ja kuntien yhteistyötä hyvinvoinnin, terveyden ja elinvoiman edistämiseksi uudessa toimintaympäristössä ja tulevaisuuden kunnan hyvinvointiroolin toteuttamisessa.

Lisätietoja: muutoskoordinaattori Anu Hätinen, p. 050 599 6293 tai etunimi.sukunimi@kyt.fi

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Muokattu viimeksi: 28.06.2018