Ylläpitääkö yhteisösi kohtaamispaikkaa jossain päin Keski-Suomea?

Jos vastasit kyllä, tämä verkosto on juuri sinua varten!

Keski-Suomen kohtaamispaikat -verkosto on kaikille maakunnan alueella toimiville kohtaamispaikkoja ylläpitäville yhteisöille ja tahoille tarkoitettu yhteistyöverkosto. Se perustettiin vuoden 2018 lopulla.

Verkostoa koordinoi tällä hetkellä Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus KOSKE, ja sen kehittämisryhmässä ovat mukana Jyväskylän kaupungin vapaaehtoistoiminnanpalvelut Vapari sekä Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry.

Haluaisitko lisätietoa tai liittyä verkoston postituslistalle? Ota yhteyttä: Sivi Talvensola, sivi.talvensola@koske.fi

Ajankohtaista

Verkostokyselyn (14.-20.3.2020) tulokset on julkaistu! Lue uutinen KOSKEn sivuilta: ”Kohtaamispaikat -verkosto on ja pysyy”.

Uusin verkostokirje (14.3.2020).

Verkostotapaaminen 2.4.2020 Jyväskylässä on peruttu koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi.

Myös vuoden 2020 valtakunnalliset kohtaamispaikkapäivät 2.-3.4.2020 Jyväskylässä on peruttu. Lisätietoja www.matara.fi/kohtaamispaikkapaivat-2020

Kohtaamispaikkoja Keski-Suomessa

Yhdistystori.fi -palvelussa seuraavat toimijat ovat itse ilmoittaneet ylläpitävänsä kohtaamispaikkaa, järjestökeskusta tai vapaaehtoistoiminnan keskusta.

Muokattu viimeksi: 25.03.2020