Ylläpitääkö yhteisösi kohtaamispaikkaa jossain päin Keski-Suomea?

Jos vastasit kyllä, tämä verkosto on juuri sinua varten!

Keski-Suomen kohtaamispaikat -verkosto on kaikille maakunnan alueella toimiville kohtaamispaikkoja ylläpitäville yhteisöille ja tahoille tarkoitettu yhteistyöverkosto. Verkosto perustettiin vuoden 2018 lopulla, ja toiminta käynnistyy vuoden 2019 aikana.

Verkostoa koordinoi Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus KOSKEn Yhdessä ei olla yksin -hanke, ja sen kehittämisryhmässä ovat mukana Jyväskylän kaupungin vapaaehtoispalvelut Vapari sekä Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry.

Haluaisitko lisätietoa tai liittyä verkoston postituslistalle? Ota yhteyttä: Sirpa Pekkarinen, sirpa.pekkarinen@koske.fi,

Ajankohtaista

Tulossa 9.-10.5.2019 valtakunnalliset kohtaamispaikkapäivät Porvoossa. Seuraa tiedotustamme, lähdetään yhdessä Porvooseen!

Kohtaamispaikkoja Keski-Suomessa

Yhdistystori.fi -palvelussa seuraavat toimijat ovat itse ilmoittaneet ylläpitävänsä kohtaamispaikkaa, järjestökeskusta tai vapaaehtoistoiminnan keskusta.

Muokattu viimeksi: 15.03.2019