Alueelliset elinvoimapajat

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt ja järjestöpalvelut järjestävät Keski-Suomen maakunnassa seitsemällä alueella elinvoimapajoja yhteistyössä alueiden eri toimijoiden ja kuntien kanssa.

Elinvoimapajoissa tuetaan järjestöjen ja kuntien yhteistyötä hyvinvoinnin, terveyden ja elinvoiman edistämiseksi uudessa toimintaympäristössä ja tulevaisuuden kunnan hyvinvointiroolin toteuttamisessa. Kevään 2018 tilaisuuksien sisältönä on huhtikuussa julkaistavan Keski-Suomen Järjestökartoituksen tulokset.

Elinvoimapajat järjestetään iltatilaisuuksina klo 17.30-19.30 (kahvitarjoilu klo 17-17.30). Toivotamme tervetulleeksi mukaan kuntien viranhaltijat ja luottamushenkilöt, yhdistykset ja asukkaat!

Voit ilmoittautua mukaan alueesi elinvoimapajaan ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy kunkin elinvoimapajan alta.

Päivitämme tänne alueellisten tilaisuuksien ohjelmat alkukeväästä.

10.4. Äänekoski, kaupungintalo (Hallintokatu 4)
Hankasalmi, Konnevesi ja Äänekoski
Ilmoittautumislomake

17.4. Jämsä, Jokilaakson sairaalan auditorio (Sairaalantie 11)