Vertaisryhmän ohjaaja

Suoritus ajankohta: 4.1.2022 - 13.12.2022 / Haku päättyy: 31.12.2022 / vertaistukitoiminta (vertaistoiminta) / Jyväskylän Mieli Maasta -ryhmät

Jyväskylän Mieli Maasta -ryhmä etsii vertaisryhmään varaohjaajaa/ohjaajaparia/vakituista ohjaajaa. Vertaistuen tarve varsinkin nuorten aikuisten parissa on kasvanut etenkin korona-aikana. Uusia ryhmiä ja ryhmänohjaajia kaivataan kipeästi.

Ohjausta voi kokeilla ja harjoitella vakituisen ohjaajan rinnalla. Mieli Maasta ry korvaa ohjaajien matkakulut, järjestää jäsenilleen perus-, jatko- ja syventävää koulutusta, työnohjausta kaksi-neljä kertaa vuodessa. Aktiivisesti toimivat ohjaajat saavat osallistua tukipäiville kaksi kertaa vuodessa.

Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta facebook- ja kotisivuilta: www.mielimaasta.fi sekä Jyväskylän Mieli Maasta -ryhmän ohjaajalta 050-937 2379 / päivi (paivieliisa56@gmail.com)

Kansalaistoiminnankeskus Matara

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

• Kansalaistoiminnankeskus Matara

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

Jyväskylä

www.mielimaasta.fi

Tehtävän suorittamisajankohta

• Arkipäivisin

Suorittamispaikan esteettömyys

• Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc
  • Pysäköintimahdollisuus

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)