Vapaaehtoiseksi OLKAan

Suoritus ajankohta: 9.10.2019 / Haku päättyy: 9.10.2020 / ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus, vertaistukitoiminta (vertaistoiminta), ystävätoiminta (ei edellytä vertaisuutta)

OLKA® on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa (Lue lisää: https://www.matara.fi/kansalaistoiminnankeskus-matara/olka. )

Jyväskylässä OLKAlla on kaksi toimipistettä. Toinen pisteistä on Kansalaistoiminnankeskus Matarassa, toinen keskussairaalassa.

Mataran OLKA®-piste on matalan kynnyksen kohtaamispaikka. OLKA-pisteelle voi tulla hakemaan tukea ja tietoa sairauden eri vaiheissa tai yleisesti terveyteen liittyvistä asioista. Pisteellä asiointi ei kuitenkaan edellytä diagnoosia, vaan kaikki ovat tervetulleita asioimaan! OLKA-pisteellä voit tavata OLKAn työntekijän, vapaaehtoisen ja etukäteen ilmoitettuina aikoina myös potilasjärjestöjen edustajia.

Kansalaistoiminnankeskus Mataran OLKA-piste etsiikin nyt vapaaehtoisia päivystämään pisteellä. Lisäksi voit tuoda omia ideoitasi ja hyödyntää osaamistasi pisteellä, tärkeintä on, että haluat kohdata erilaisia ihmisiä, antaa aikaasi ja keskustella.

Ota yhteyttä, mikäli innostut lähtemään mukaan OLKAn toimintaan!

Kansalaistoiminnankeskus Matara

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

• Kansalaistoiminnankeskus Matara

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

Jyväskylä

Niina Kankare-Anttila
niina.kankare-anttila@kyt.fi
Keski-Suomen Yhteisöjen tuki ry

Tehtävän suorittamisajankohta

• Arkipäivisin
  • Sovittavissa

Suorittamispaikan saavutettavuus

• Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc

Toiminnan aiheet

potilaat, omainen, vapaaehtoistyö vertaistoiminta, vammais- ja kansanterveysyhdistykset, potilasyhdistykset

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

kaikenikäiset, nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. – )

Tehtävä soveltuu