Luovuuden ohjaajaksi luontoretkelle Joutsaan

Suoritus ajankohta: 05.08.2018 / Haku päättyy: 17.06.2018 / ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus, vertaistukitoiminta (vertaistoiminta) / Mielentaide ry

Oletko koskaan halunnut ohjannut luovaa toimintaa luontoretken yhteydessä keskellä metsää? Etsimme joukkoomme reipashenkistä jaksavaa henkilöä ohjaamaan Mielentaide ry:n ja Leivonmäen kansallispuiston ystävät ry:n osallistujille luonnonläheistä luovaa rastia, jonka teeman ja toteutuksen pääset itse suunnittelemaan.

Mielentaide ry järjestää Joutsaan jäsenleirin, jossa 5.8.2018 olemme Leivonmäen kansallispuistossa päiväretkellä. Retkellä on tarkoitus olla luovaa ohjattua toimintaa 1-2h verran ja ennestään on ainakin improvisaatio / musiikki rasti suunnitteilla. Keksitkö sinä jotain, jota haluaisit tulla meille ohjaamaan? Mahdollista työstää ainakin akryyliväreillä päreitä tai tehdä pieniä savitöitä ilmassa kuivuvan saven avulla, joihin kumpaankin on tarvikkeita valmiina.

Vapaaehtoistehtävään sisältyy retkiateriat. Mahdollisuuksien mukaan saattaisi olla mahdollisuus päästä 4.8 alkaen mukaan Joutsasta majoituksen kera, jos leiripaikkoja on jäljellä. Katso tapahtumatiedot täältä.

Leivonmäen kansallispuisto

Harjujärvi, Joutsa, Suomi

• Leivonmäen kansallispuisto

Harjujärvi, Joutsa, Suomi

Joutsa

Toiminnanjohtaja Ari Kiviaho
tj@mielentaide.fi
0465301903
Mielentaide ry

Tehtävän suorittamisajankohta

• Viikonloppuisin

Suorittamispaikan saavutettavuus

• Pysäköintimahdollisuus

Toiminnan aiheet

leirit

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Tehtävä soveltuu

Miehille, Naisille

Muut toiveet ja edellytykset vapaaehtoiselle tehtävässä toimimiseen

• Savuttomuus

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

• Osaat / miellät jonkun luovan työskentelytavan ryhmälle.
  • Reipashenkisyyttä.
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tehtävään perehdytys

• Haastattelu
  • Infotilaisuus
  • Muu

Koulutuksen kesto (tunnit): 1-2h

Mitä vapaaehtoinen saa

• Todistus
  • Uudet taidot
  • Uudet tuttavat
  • Verkostoituminen

Vapaaehtoisen tuki

Toiminnanjohtaja vastaa vapaaehtoisen työnohjauksesta ollen lähin apu / tuki. Tarvittaessa sinulla on käytössä myös naispuolinen yhteyshenkilö.

Vapaaehtoinen saa jälkikäteen virallisen työtodistuksen, josta on varmasti hyötyä tulevien työpaikkojen hakemisessa. Tapahtuman jälkeen yhdistys kiittää leirin vapaaehtoisia samanarvoisella kiitoslahjalla.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn