Jyväskylään vertaistoiminnan ohjaajaksi

Suoritus ajankohta: 4.5.2019 - 01.12.2019 / Haku päättyy: 19.4.2019 / ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus, vertaistukitoiminta (vertaistoiminta) / Mielentaide ry

Haetaan 2 henkilöä vertaistoiminnan ohjaajaksi Jyväskylään kohderyhmänä mielenterveyskuntoutujat. Tehtävään valitut saavat luoda alueelle oman näköistä vertaistoimintaa, joka voi olla toiminnallinen vertaisryhmä tai vapaamuotoisemmin tapaava joukko esimerkiksi kävelyseuraa tai ulko- ja sisäpelien pelaamista.

Pääosin on kyse Mielentaide ry:n jäsenille mahdollistettavasta toiminnasta.

Kuvaile haun yhteydessä vapaamuotoisesti millainen olet ja mistä koet vertaisuutta. Kerro myös harrastuksistasi, jotka tukevat valintaasi ohjaajaksi.

Voit myös halutessasi ehdottaa tuntemaasi henkilöä toiseksi ohjaajaksi, jolloin pääsemme aloittamaan helpommin.

Jyväskylä

Toiminnanjohtaja
tj@mielentaide.fi
0465301903
Mielentaide ry

Tehtävän suorittamisajankohta

• Sovittavissa

Toiminnan aiheet

Mielentaide ry, mielenterveys, taide, vapaaehtoistyö vertaistoiminta

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)