Vapaaehtoistehtävät


Kesätiistaisin kaikille avoimet talkoopäivät museon kunnossapitoa ja alueen siistimistä varten. Syksyllä Kotiseutulehden kokoamiseen liittyvää vapaehtoistyötä tarjolla juttujen kirjoittamisen, mainosmyynnin, taiton ja toimittamisen parissa. Tapahtumissa erilaista tapahtumien järjestämiseen liittyvää talkootyötä tarjolla.


Sporttikummi kannustaa lapsia ja nuoria mielekkääseen vapaa-ajan tekemiseen, liikkumiseen ja harrastamiseen vapaaehtoisen Sporttikummin kanssa. Toiminta on tarkoitettu niille lapsille ja nuorille, joiden omilla vanhemmilla on rajalliset mahdollisuudet tukea lasta liikkumaan tai olla mukana lapsen harrastuksessa.  


Sinustako vapaaehtoinen tukihenkilö henkilölle, jonka läheinen on sairastunut tai oirehtii psyykkisesti? Tuttu – tukea ja toivoa tulevaan -projekti kouluttaa vapaaehtoisia tukihenkilöitä henkilöille, joiden läheinen on sairastunut tai oirehtii psyykkiseti. Tukihenkilökoulutus toteutetaan neljänä arki-iltana (klo 17-20) Kansalaistoiminnankeskus Matarassa Jyväskylässä. Seuraava koulutus Lue lisää…


Yhteensä: 3