Lähellä.fi -palvelu korvaa Yhdistystori.fi -palvelun vuoden 2022 loppuun mennessä.

Uudistuksen yhteydessä päättyy myös Yhdistystorin uutiskirje.  Viimeinen Keski-Suomen järjestöuutisten postaus tässä muodossa lähetettiin 22.6.2022.

Syksyllä 2022 on tarkoitus käynnistää uusi uutiskirje, joka tulee korvaamaan Yhdistystorin uutiskirjeen. Uudella uutiskirjeellä ei vielä ole nimeä, eikä sen taustatekniikkaa ole vielä valittu.

Uutiskirjeen sisältönä tulee olemaan uutisia järjestöille tärkeistä asioista niin Keski-Suomesta kuin koko maasta sekä tietoa mm. koulutuksista. Uutiskirje tullaan lähettämään noin kerran kuussa. Uutiskirjettä kokoaa ja toimittaa Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalvelut.

Voit ilmoittautua uuden uutiskirjeen tilaajaksi jo etukäteen antamalla sähköposti-osoitteesi ilmoittautumislomakkeella https://forms.gle/Dtx2uyjqb7Wo8VLCA

Uutiskirjearkistot

Tällä sivulla voit tutustua aiemmin julkaistuihin Yhdistystorin uutiskirjeisiin ja Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -uutiskirjeisiin.

Yhdistystorin uutiskirje

Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -uutiskirje

Viimeinen uutiskirje tässä muodossa julkaistiin marraskuussa 2018. Sen jälkeen laadittujen uutiskirjeiden koosteita.

Muokattu viimeksi: 22.06.2022