KYTin Luontovoimaa! -hanke etsii hankekehittäjää

Työpaikka / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

KYTin hallinnoimana käynnistyi 1.8.2018 Luontovoimaa! -hanke, joka kuuluu STEA:n ARVOKAS -eriarvoisuuden vähentämisen avustusohjelmaan. Arvokas avustusohjelmaan kuuluvat hankkeet toimivat vuoden 2021 loppuun ja niiden keskiössä on eriarvoisuuden vähentäminen sekä osallisuuden lisääminen. Luontovoimaa! -hanke etsii nyt määräaikaista hankekehittäjää kokoaikaiseen (työaika 37,5 tuntia/vko) työsuhteeseen. Työsuhde uusitaan aina rahoituspäätöksen mukaisesti vuosittain. Tehtävän bruttopalkka on 3 100€/kk. Työ alkaa 5.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Hankkeeseen etsitään nyt hankepäällikölle työparia.

Luontovoimaa! -hankkeessa kavennetaan eriarvoisuutta muun muassa luontoystävien avulla. Koulutamme hankkeessa kantasuomalaisista naisista vapaaehtoisia luontoystäviä maahanmuuttajanaisille. Yhdessä liikumme ohjatusti lähiluonnossa Kuokkalassa, Keltinmäellä ja Huhtasuolla. Nämä naisten kävelyt toteutetaan joka viikko. Kävelyt suunnitellaan huolellisesti (mm. turvallisuussuunnitelmat jokaiselle kävely kerralle) ja niillä tehdään luontoyhteysharjoitteita. Sen lisäksi kohderyhmän osallisuutta yhteiskuntaan pyritään lisäämään muun muassa erilaisten itsetuntoa vahvistavien menetelmien avulla. Hanke toteuttaa myös 1-2 kansallispuistoretkeä vuosittain naisten kävelyille osallistuneille. Myös vapaaehtoisena toimiville luontoystäville järjestetään vertaistuellinen ja työnohjauksellinen 1-3 päivän luontoretriitti kerran vuodessa. Hanke toteuttaa myös aktiivista some-työtä tekemällä vähintään kerran viikossa vlogin, joka edesauttaa hanketavoitetta. Vlogi julkaistaan aina hankkeen FB-sivulla sekä KYTin Youtube-kanavan kautta.

Uppoudutko metsäkävelyihin, niin että et huomaa ajan kulua? Huomaatko inspiroituvasi uusien asioiden kehittämisestä? Löydätkö itsesi usein nuuhkimassa puita, lehtiä, oksia, sammalta? Innostutko ohjauksellisesta työotteesta? Omaatko hanketyökokemusta ja hankearviointi on sinulle tuttua? Tiedätkö, mitä selkosuomi tarkoittaa ja osaatko käyttää sitä puheessasi? Olethan tubettaja, somettaja, nettihirmu ja mitä niitä on? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, niin laita hakemus sähköpostitse tulemaan perjantaihin 14.6.2019 kello 15 mennessä (vain määräaikaan jätetyt hakemukset huomioidaan).

Hakemukset: tiina.miettinen@kyt.fi. Lisätietoja ja kysymyksiä tehtävään liittyen voi esittää puhelimitse hankepäällikkö Tiina Miettiselle perjantaina 7.6. kello 12-14 tai tiistaina 11.6. kello 9-11 välisenä aikoina soittamalla numeroon 050 382 3273. Haastattelut ja valinta pyritään tekemään kesäkuun loppuun mennessä. Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä B-ajokorttia. Edellytetään myös kokemusta monikulttuurisessa työtehtävissä työskentelystä sekä useamman vuoden kokemusta hanketyöstä. Tehtävässä katsotaan eduksi voimassa oleva EA-kortti, luontoyhteysohjaajan koulutus sekä mahdollisuus oman auton käyttöön.

Tehtävän tiedot

Tehtävä soveltuu seuraavien alojen osaajalle:
Humanistinen ja kasvatusala, Luonnontieteet, luonnonvara- ja ympäristöalat, Lääketieteet, Maa- ja metsätalous, Sosiaali- terveys- ja liikunta-alat, Taide- ja kulttuuriala

Aloitus: 05.08.2019

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: yli 12 kk

Tarkka päättymispäivämäärä: 31.12.2021

Haku päättyy: 14.06.2019 15:00

Työaika

  • kokopäivätyö

Sijainti

Alue
Keski-Suomi

Kunta
Jyväskylä, Muurame, Äänekoski, Laukaa, Toivakka, Pihtipudas, Viitasaari, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Konnevesi, Kannonkoski, Saarijärvi, Uurainen, Multia, Petäjävesi, Keuruu, Jämsä, Luhanka, Kuhmoinen, Joutsa, Hankasalmi