Tukea ja toimintaa etänä

Tarjoaako sinun järjestösi, yhdistyksesi, seurasi tai yhteisösi etätukea ja apua poikkeustilan aikana Keski-Suomen alueella?
Tälle sivulle kootaan ja nostetaan tietoa etänä toteutetavasta tuesta, avusta ja toiminnasta.
On todella tärkeää tiedottaa siitä, miten olette tavoitettavissa myös poikkeustilanteen ollessa voimassa.
Kiitos, että tuette tiedonvälitystä osaltanne!

Voit rekisteröityä ja lisätä tapahtumia, toimintaa ja ajankohtaisia asioita täällä.
Lisää asiasanaksi ”korona” ja/tai ”verkossa”, niin lisäämäsi tiedot nousevat tälle sivulle.

Voit ilmoittaa tarjoamasi tuen, avun ja toiminnan myös suoraan Yhdistystorin ylläpitäjälle info@kyt.fi
Kerro lyhyesti tuen tai avun sisältö,  linkki verkkosivulle tai yhteystiedot avun tarjoajaan.
Tapahtumat ilmoitat kätevimmin tällä lomakkeella.

P.s. Muistattehan myös poistaa tai muokata tapahtumailmoituksia peruttujen osalta.

Tapahtumat verkossa

Lisää teemat ”korona” ja ”verkossa”, niin ne nousevat tähän.

Vapaaehtoisille

Etänä tehtäviä vapaaehtoistehtäviä. Lisää asiasanaksi ”korona” ja /tai ”verkossa”

Ajankohtaisia uutisia

Iloksi ja ajankuluksi

Etänä töissä?

Jelli.fi teki hyvän koosteen:

Hyvia sivustoja tutustuttavaksi! Työvälineitä ja menetelmiä etätyöskentelyyn ja -kokouksiin on tarjolla. Vinkkejä, ohjeistuksia ja menetelmiä etätyöskentelyyn ja -kokouksiin löydät esimerkiksi näiltä sivuilta:

Digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskus on käynnistänyt Verke LIVE -koulutussarjan. Verkkoluennot vaihtuvista aiheista on katsottavissa livelähetyksenä sekä jälkeenpäin tallenteena Verken YouTube-kanavalla.

Ongelmia verkkopalavereissa? − Turun AMK tarjoaa etätyötukea

Valtakunnalliset auttavat puhelimet ja chatit

Näistä löytyy kattava listaus Pirkanmaan Lähellä.fi-sivustolta  Alla selattava näkymä kyseiselle sivulle.