Tukea ja toimintaa etänä

Tervetuloa yhdistysten, järjestöjen, seurojen ja muiden yhteisöjen tarjoaman etätuen ja avun pariin!

Tälle sivulle kootaan tietoa yhteisöjen etänä toteuttamasta tuesta, avusta ja toiminnasta  Keski-Suomessa. (Sivu on alunperin rakennettu koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi.)

Yhteisö, kerro minkälaista toimintaa teillä on verkossa. Rekisteröidy ja lisää täällä tapahtumia, toimintaa ja ajankohtaisia asioita.

Lisää asiasanaksi ”korona” ja/tai ”verkossa”, niin tiedot nousevat tälle sivulle.

Voit ilmoittaa tarjoamasi tuen, avun ja toiminnan myös suoraan Yhdistystorin ylläpitäjälle info@kyt.fi Kerro lyhyesti tuen tai avun sisältö, linkki verkkosivulle tai yhteystiedot avun tarjoajaan.

Tapahtumat ilmoitat kätevimmin tällä lomakkeella.

Ikäihmiset

Muu tuki

Nuoret

Muu tuki

Työikäiset

Ajankohtaisia uutisia

Sairaus, Vammaisuus

• OLKA-video K-S Muistiyhdistys 18.3.2020

Tapahtumat verkossa

Lisää teemat ”korona” ja ”verkossa”, niin ne nousevat tähän.

Vain Keski-Suomi

Koko Suomi

Vapaaehtoisille

Etänä tehtäviä vapaaehtoistehtäviä. Lisää asiasanaksi ”korona” ja /tai ”verkossa”

Toimintaa verkossa

Lisää teemat ”korona” ja ”verkossa”, niin ne nousevat tähän.

Koko Suomi

Iloksi ja ajankuluksi

Etänä töissä?

Jelli.fi teki hyvän koosteen:

Hyvia sivustoja tutustuttavaksi! Työvälineitä ja menetelmiä etätyöskentelyyn ja -kokouksiin on tarjolla. Vinkkejä, ohjeistuksia ja menetelmiä etätyöskentelyyn ja -kokouksiin löydät esimerkiksi näiltä sivuilta:

Digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskus on käynnistänyt Verke LIVE -koulutussarjan. Verkkoluennot vaihtuvista aiheista on katsottavissa livelähetyksenä sekä jälkeenpäin tallenteena Verken YouTube-kanavalla.

Ongelmia verkkopalavereissa? − Turun AMK tarjoaa etätyötukea

Valtakunnalliset auttavat puhelimet ja chatit

Näistä löytyy kattava listaus Pirkanmaan Lähellä.fi-sivustolta  Alla selattava näkymä kyseiselle sivulle.