Valkolan Nuorisoseura ry.

Valkolan Nuorisoseura ry. on Laukaan kunnan Valkolan kylässä toimiva yhdistys joka toimii järjestämällä erilaisia tapahtumia, kerhoja, yms. Valkolan kylällä.

Omistamamme Valkolan nuorisoseurantalo sijaitsee noin 35 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta, Peurunkajärven rannalla.

Talolla pidetään suurin osa järjestämästämme toiminnasta sekä osa muustakin kylän toiminnasta. Taloa käyttää hyvin moni kylän eri yhdistyksistä sekä kylän koulu käyttää taloa aika-ajoin.

Siellä pidetään paljon kokouksia sekä sauna iltoja.

Talo on myös vuokrauskäytössä.

Valkolan nuorisoseurantalosta löytyy enemmän tietoa täältä.

Otamme mielellämme lisää toimijoita joukkoomme, Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Harrasteyhdistykset, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Muut yhdistykset, Nuorisoyhdistykset