Student Expertise Association

SEA auttaa Jyväskylän yliopiston opiskelijoita löytämään Jyväskylän kiinnostavimmat vapaaehtoistyöt! Pyrimme löytämään opiskelijoille sopivimmat ja mielenkiintoisimmat vapaaehtoistyöt, ja tarjoamme tukea ja orientaatioita opiskelijavapaaehtoisille.

Opiskelijat voivat ilmoittautua vapaaehtoiseksi osoitteessa www.studentexpertise.fi.

Student Expertise Association connects students at the University of Jyväskylä to the most interesting volunteer possibilites around the city! We aim to find the most suitable volunteering tasks for students based on their interests, and provide support and orientations to volunteering JYU students.

Students can apply to become volunteers through www.studentexpertise.fi.

Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti, Ruotsi

Toimiala

Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Monikulttuuriset ja kansainvälisiin suhteisiin liittyvät yhdistykset, Nuorisoyhdistykset

opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, kotoutuminen, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, muu, vapaaehtoisuus

Avainsanat

opiskelija, opiskelu

opiskelijat

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Sepänkatu 4, Jyväskylä, Suomi

• Sepänkatu 4, Jyväskylä, Suomi