Sepänkeskus

Tarjoamme kokous- ja juhlatiloja erilaisten organisaatioiden ja yksityishenkilöiden käyttöön Jyväskylän keskustasta. Asiakkaan on mahdollista vuokrata erikokoisia tiloja aina 10 hengen kokoushuoneesta suureen 200 hengen saliin. Kokoustilojen lisäksi Sepänkeskuksesta on mahdollista vuokrata myös toimisto- ja varastotiloja. Sijaitsemme osoitteessa Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä.

Sepänkeskus on palvellut erilaisia kansalaistoiminnan muotoja vuodesta 1994 lähtien. Alun perin vuonna 1940 tehtaaksi valmistuneessa rakennuksessa ehti toimia myös Jyväskylän Yliopiston kemian laitos vuoteen 1993 saakka. Perintönä tästä ajasta ovat säilyneet huoneiden tiedepainotteiset nimet. Nykyisin Sepänkeskus on Jyväskylän kaupungin omistama, ja rakennus on ollut Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n hallinnoima vuodesta 2012 lähtien.

Kulku Sepänkeskukseen tapahtuu Kyllikinkadun puolelta. Pihassa on parkkipaikkoja, jonka lisäksi vieressä kulkevan Yrjönkadun varrelta löytyy myös kiekkopaikkoja. Rakennuksen ulkopuolella on helppokulkuiset liuskat liikuntarajoitteisia varten. Sepänkeskuksen keskivaiheilla on portaikon yhteydessä pyörätuolinostin toiseen kerrokseen. Inva-WC sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus

Asiasanat

toimitilat, toimitila, tilan vuokraus, yhdistykset, eläkeläiset, eläkeläisjärjestöt

Osoitteet

  • Posti- ja käyntiosoite

    Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä

Yhteystiedot

Kotikunta: Jyväskylä
Sähköposti:
sepankeskus@kyt.fi
Puhelin: 050 576 9979

Lisätietoa verkossa

Sepänkeskus

Toiminta-alue

Alue
Keski-Suomi

Kunta
Jyväskylä

Posti- ja käyntiosoite

Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä, Suomi