Pohjoisen Korpilahden yhteistyöyhdistys ry

Pohjoisen Korpilahden yhteistyöyhdistys ry (Poko) kehittää alueensa liikunta-, virkistys- ja kulttuuritoimintaa kaikenikäisille asukkaille.

Poko liikuttaa monella tavalla

Poko tarjoaa liikuntamahdollisuuksia sekä kesällä että talvella. Tikkalan lähiliikuntapaikalla voi luistella, hiihtää, pelata jalkapalloa tai tennistä. Lapsille on oma pulkkamäki ja sen kupeessa laavu, jossa voi viritellä tulet ja paistaa makkaraa. Tikkalan koulun liikuntasalissa on vertaisohjattuja ryhmiä lähes joka ilta. Kansalaisopisto täydentää tarjontaa, mm.syksyllä 2015 käynnistyi uusi  ikäihmisten oma liikuntaryhmä maanantaisin aamupäivällä. Ryhmä kokoaa sekä miehiä että naisia.

Hangasjärven ulkoilualue kylien yhteiseksi virkistyspaikaksi

Hangasjärven ulkoilualuetta on  kunnostettu yhdessä Jyväskylän liikuntapalvelujen kanssa. Ulkoilualueesta muodostuu kyliltä tulevien patikiontireittien ja latujen risteyspaikka sekä Jyväskylän seudulle suunnitteilla olevien pitkien patikointi-, pyöräily-  ja hiihtoreittien tukikohta. Tärkein tavoite on tarjota Pokon kylien yhdistyksille oma paikka kokouksia, juhlia ja tapahtumia varten. Metsätorpanmaa ry on tuonut retkikämppään ja piha-piiriin kylien torpparien ja mökkiläisten arjesta kertovia tapahtumia ja näyttelyitä. Retkikämppää ja saunaa vuokrataan kokouksiin, tapaamisiin, koulutuksiin, leireihin ja kehittämispäiviin. Hangasjärven toimintaa monipuolistetaan edelleen kultturi- ja teematapahtumien suuntaan. Varustetasoa on nostettu  rakentamalla maakellari ja kesäkeittiö sekä kohtentamalla saunan takkahuoneen yleisilmettä myös majoittumista silmälläpitäen.

Varaukset Johku.com, lisätietoja Johanna Niilivuo, 040-4132516


Palvelemme kielillä

Englanti, Suomi, Saksa

Toimiala

Yhdistys, Asukas- kotiseutu-, kylä- ja kaupunginosayhdistykset, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Kulttuurialanyhdistykset, Luonto-, ympäristö- ja eläinsuojeluyhdistykset, Monikulttuuriset ja kansainvälisiin suhteisiin liittyvät yhdistykset, Urheilu- ja liikuntayhdistykset

Teemat

asukas- ja kylätoiminta

Asiasanat

yhteisöllisyys, ajanviete, asukkaat, hanke

Osoitteet

  • Postiosoite

    Patajärventie 456. 41860 Tikkala

  • Hangasjärven retkikämppä

    Hangasjärventie 106, 41860 Tikkala.

Yhteystiedot

Kotikunta: Jyväskylä
Sähköposti:
kuusianne@gmail.com
Puhelin: 0405481544, VPJ Paula Määttä

Lisätietoa verkossa

Pohjoisen Korpilahden yhteistyöyhdistys ry

Hangasjärven varaukset

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Keski-Suomi

Kunta
Jyväskylä

Kaupunginosa / Kylä
Pohjoisen Korpilahden kylät, Sarvenperä, Ylä-Muuratjärvi, Tikkala, Moksi, Saukkola

Postiosoite

Patajärventie, Jyväskylä, Suomi

Hangasjärven retkikämppä

Hangasjärventie, Jyväskylä, Suomi