Music Against Drugs ry

Music Against Drugs ry on valtakunnallisesti lasten ja nuorten terveyttä, sosiaalista hyvinvointia ja osallisuutta edistävä ehkäisevän päihdetyön järjestö.

Järjestö toteuttaa yläkouluikäisille suunnattuja ehkäisevän päihdetyön kokonaisuuksia ympäri Suomea ja järjestää 13-29 vuotiaille nuorille monenlaisia vapaaehtoisosallistumisen muotoja. Lisäksi järjestön toimipisteessä Jyväskylässä toimii 18-29 vuotiaille nuorille suunnattu nuorten työelämä- ja opiskeluosallisuutta vahvistava INK-tiimitoiminta.

Palvelemme kielillä

Suomi, Ruotsi, Englanti

Toimiala

Yhdistys, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Päihde- ja mielenterveysyhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, vapaaehtoisuus, nuoruus

Avainsanat

vapaa-ajan toiminnat, vapaaehtoinen, arjen hyvinvointi, ajanviete, ehkäisevä toiminta, osallisuus, päihteettömyys

kaikille, vapaaehtoiset

nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.)

Matarankatu 4

Matarankatu, Jyväskylä, Suomi