Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Järvi-Suomen Piiri/ Vapaaehtoiskeskus Jyväskylä

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiri ry toimii MLL:n piirijärjestönä Etelä-Savon, Keski-Suomen, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon maakuntien alueella. Piirin alueella toimii yli sata paikallisyhdistystä.

Piirin tarkoituksena on edistää toimialueellaan lasten, nuorten ja lapsiperheiden perusturvallisuutta, hyvinvointia ja tervettä kehitystä. Toiminnan lähtökohtana on perheiden tarpeet; lapsiperheiden arki, sen haasteet ja ilon aiheet. Päämääränä on edistää maakuntien lasten hyvinvointia ja turvallisia elinoloja. Piiri toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien edistäjänä sekä yhteiskunnallisena vaikuttajana.

MLL:n paikallisyhdistykset toimivat vapaaehtoisvoimin. Piirin tärkeimpänä tehtävänä on mahdollistaa paikallisyhdistysten toiminta tukemalla yhdistyksiä toiminnan toteuttamisessa, sekä kouluttamalla yhdistyksiä esimerkiksi työnantajana toimimisessa, tukemalla vapaaehtoisten jaksamista ja antamalla yhdistyksille ohjausta ja neuvontaa.

Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Muu, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Lapsi- ja perheyhdistykset