Mahdollisuuksien tori Jyväskylä

Tule ja innostu! Mahdollisuuksien torilla tapaat paikallisia järjestöjä, nautit värikkäästä ohjelmasta ja saat tietoa globaaleista kehityskysymyksistä.

Jyväskylän Mahdollisuuksien tori järjestetään lauantaina 18.8.2018 keskustan kävelykadulla klo 10-14. Vapaa pääsy – lämpimästi tervetuloa!

_____________________________

Kepan koordinoimia Mahdollisuuksien toreja järjestetään vuosittain noin 20 paikkakunnalla. Torien tavoitteena on lisätä paikkakuntalaisten kiinnostusta ja tietämystä globaaleista kehityskysymyksistä sekä tarjota heille mahdollisuuksia osallistua järjestöjen toimintaan.

Kansalaisjärjestöille Mahdollisuuksien torit tarjoavat mahdollisuuden esitellä omaa toimintaansa, tuottaa kävijöille elämyksiä ja vaikuttaa oikeudenmukaisen maailman puolesta.

_____________________________

Seuraa meitä Facebookissa:

https://www.facebook.com/events/1760010047392674/
https://www.facebook.com/mahdollisuuksientorijyvaskyla/

 


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Muu

Teemat

demokratia ja ihmisoikeus, kulttuuri ja taide, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, ympäristö, luonto ja eläimet

Asiasanat

kehitysyhteistyö, kestävä kehitys, globaalikysymykset, monikulttuurisuus, kansalaisjärjestöt, ympäristönsuojelu, taide ja kulttuuri, festivaalit, musiikki

Osoitteet

  • Jyväskylä, Finland

Yhteystiedot

Kotikunta: Jyväskylä
Sähköposti:
mahdollisuuksientorijyvaskyla@gmail.com

Jyväskylän Mahdollisuuksien torin Facebook-sivu
Jyväskylän Mahdollisuuksien torin 2018 Facebook-tapahtuma

Toiminta-alue

Alue
Keski-Suomi

Kunta
Jyväskylä

Jyväskylä, Finland