Keski-Suomen Syöpäyhdistys ry

Keski-Suomen Syöpäyhdistys on kansanterveysjärjestö, jonka tarkoituksena on ehkäistä syöpää sekä tukea, opastaa ja kuntouttaa syöpäpotilaita sekä heidän läheisiään. Yhdistyksemme toimitilat ovat Jyväskylässä ja toimintaa on eri puolilla Keski-Suomen maakuntaa.

Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen palveluita ovat potilaiden ja läheisten neuvonta, vertaistukiryhmät, terveyden edistäminen, kuntoutus sekä tukihenkilö- ja vapaaehtoistoiminta. Toiminnastamme ilmoitamme yhdistyksemme verkkosivuilla, Facebook sivuilla sekä maakunnan lehdissä.

Ammattihenkilöstön lisäksi yhdistyksemme voimavaroihin kuuluvat myös vapaaehtoiset ympäri maakuntaa, mukaan lukien yhdistyksemme paikallisosastot. Jäseniä yhdistyksessämme on koko maakunnan alueella noin 5000.

Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Muu, Sairaus- ja potilasyhdistykset