Keski-Suomen Rauhanpuolustajat ry

Keski-Suomen Rauhanpuolustajat ry on uskonnollisesti ja puoluepoliittisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö. Yhdistys edistää rauhaa ja vastustaa sotaa, militarismia sekä väkivaltaa. Kansainvälinen solidaarisuus, ihmisoikeudet ja ympäristön hyvinvointi ovat arvoina meitä lähellä. Tavoitteitamme toteutamme erityisesti taiteen ja kulttuurin keinoin. Järjestämme mm. keskustelutilaisuuksia, kirjaesittelyjä, seminaareja, konsertteja ja näyttelyjä. Olemme myös aktiivisesti mukana paikallisissa järjestöjen yhteistapahtumissa. Toimimme Suomen Rauhanpuolustajat ry:n paikallisosastona.

Palvelemme kielillä

Englanti, Suomi

Toimiala

Muu, Ihmisoikeus- ja rauhanjärjestöt, Kulttuurialanyhdistykset, Monikulttuuriset ja kansainvälisiin suhteisiin liittyvät yhdistykset

demokratia ja ihmisoikeus, kulttuuri ja taide, maanpuolustus ja rauhantyö, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö

Avainsanat

ei rasismille, sodanvastaisuus, ei hävittäjähankinnoille, globaali rauhantyö, rauhankasvatus

kaikille

aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.)

• Jyväskylä

Jyväskylä, Suomi