Keski-Suomen Parkinson-yhdistys ry

Yhdistyksen tarkoituksena on tukea Parkinsonin tautia ja muita liikehäiriösairauksia sairastavia ja heidän läheisiään. Tärkeitä tehtäviä ovat kuntoutustoiminnan edistäminen, tiedon jakaminen sekä sairastuneiden ja heidän läheistensä hyvinvoinnin edistäminen.

Toiminnan painopisteet ovat: – vertaistukitoiminta kerhotoiminnan kautta – jäsenistön hyvinvointia edistävä monipuolinen terveysliikunta -tiedon lisääminen ja vaikuuttaminen yhteiskunnalliseen päätöksentekoon – jäsenhankinta, jota kautta ”yhdessä olemme enemmän”

Palvelemme kielillä

Toimiala

Yhdistys, Omais- ja läheisyhdistykset, Sairaus- ja potilasyhdistykset, Vammaisyhdistykset