Keski-Suomen Neuroyhdistys ry

Vuonna 1974 perustettu Keski-Suomen MS-yhdistys ry vaihtoi vuonna 2014 nimensä Keski-Suomen neuroyhdistykseksi. Yhdistyksen jäsenmäärä on noin 480.

Yhdistys toimii yhdyssiteenä MS-tautia ja harvinaista neurologista (mm. selkäydin- ja pikkuaivosairaudet) sairastavien sekä heidän läheistensä ja muiden yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneiden kesken, tarjoten vertaistukea ja välittäen sairauksia koskevaa tietoa.

Toimiala

Sairaus- ja potilasyhdistykset

vertaistoiminta, vertaistuki

Asiasanat