Keski-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry

toimii psyykkisesti sairastuneiden omaisten ja läheisten tukijärjestönä. Toimintaa toteutetaan  vertaistuen, tiedon jakamisen ja virkistyksen avulla. Kohdennetuissa, avoimissa sekä suljetuissa vertaisryhmissä voivat omaiset jakaa omia arjen tuomia haasteellisia asioitaan ja samalla he  voivat keskustellen  tukea  muita saman kokemuksen omaavia omaisia ja läheisiä . Henkilökohtainen tuki työntekijöiden  omaisneuvonnan muodossa on monelle tärkeää – herkän asian kertominen on hyvin haasteellista jopa omille läheisille.

Toimintaamme  voit seurata www.finfamiks.fi ja facebookissa. Toimistomme sijaitsee Tapionkatu 4 A 5, (3 krs.) ja paikalla olemme parhaiten arkisin klo 9-15.

Yhteystiedot: Toiminnanohjaaja p. 050 528 0030, pirjo-riitta-viinikka@finfamiks.fi, omaistyöntekijä p. 050 538 7633, suvi.karkiainen@finfamiks.fi.  Tuttu – tukea ja toivoa tulevaan -projekti, projektivastaava p. 050 449 8140, minna.wacker@finfamiks.fi

Jäsenasiat ja toimistoasiat: toimisto@finfamiks.fi.

-Kun yksi sairastuu, monen maailma muuttuu-

Palvelemme kielillä

Toimiala