Keski-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry

Toimimme tukijärjestönä omaisille, joiden läheinen on sairastunut psyykkisesti. Toimintaa toteutetaan vertaistuen, tiedon jakamisen ja virkistyksen avulla. Kohdennetuissa, avoimissa sekä suljetuissa vertaisryhmissä omaiset voivat jakaa omia arjen tuomia haasteellisia asioitaan ja samalla he voivat keskustellen tukea muita saman kokemuksen omaavia omaisia ja läheisiä. Henkilökohtainen keskustelutuki työntekijöiden kanssa on monelle tärkeää – herkän asian kertominen on hyvin haasteellista jopa omille läheisille. Tukea on mahdollista saada livetapaamisten rinnalla sähköpostitse, puhelimitse ja verkkovälitteisesti paikkakunnasta riippumatta. Toimintamme on luottamuksellista ja maksutonta. Varmistathan että olemme paikalla, soittamalla etukäteen.

Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä osoitteessa Tapionkatu 4 A 5, (3 krs.).

Yhteystiedot:

Toiminnanjohtaja vs.
Jenni Uusitaival
jenni.uusitaival@finfamiks.fi

Omaistyöntekijä
Anne-Riitta Merta
anne-riitta.merta@finfamiks.fi

Jäsen- ja toimistoasiat: toimisto@finfamiks.fi

Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Yhdistys, Omais- ja läheisyhdistykset