Keski-Suomen Allergia- ja Astmayhdistys

Keski-Suomen Allergia- ja Astmayhdistys

Keski-Suomen Allergia- ja Astmayhdistyksen perustehtävä on edistää allergisten ja astmaa sairastavien terveyttä parantamalla heidän elämänlaatuaan jakamalla asiantuntevasti allergia- ja astmatietoutta, toimimalla aktiivisena yhteiskunnallisena vaikuttajana ja kantaa ottavana edunvalvojana sekä kannustamalla allergiaa ja astmaa sairastavia sekä heidän läheisiään järjestäytymään.

Yhdistys toimii Allergia-, iho- ja astmaliiton arvojen mukaisesti. Arvot ovat yhteisöllisyys, asiantuntijuus, vaikuttavuus ja rohkeus.

Keski-Suomen Allergia- ja Astmayhdistyksen päämääränä on olla vahva, näkyvä ja arvostettu vaikuttaja, joka toimii allergiaa ja astmaa sairastavien sekä heidän läheistensä eduksi.

Yhdistyksen keskeisiä toimintoja ja palveluja ovat mm. kaikille avoin maksuton allergia- ja astmaneuvonta toimistolla. Järjestämme avoimia asiantuntijaluentoja. Toimistolla kokoontuvat monet vertaisryhmät, joissa  välillä keskustellaan ja jaetaan kokemuksia, välillä mukaan kutsutaan vieraita eri aloilta. Jäsenille järjestetään virkistystoimintaa, kuten teatterimatkoja, luontoretkiä ja muita aktiviteetteja.


Palvelemme kielillä

Englanti, Suomi, Ruotsi, Venäjä

Toimiala

Sairaus- ja potilasyhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

edunvalvonta, eläkeläistoiminta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kansanterveys, kokemusasiantuntijuus, lapsuus ja perhe-elämä, matkat ja vierailut, myynti ja markkinointi, sairastaminen, vapaaehtoisuus, yleisötilaisuudet, yhdistyksen sääntömääräinen toiminta

Asiasanat

atooppinen iho, tuoksuyliherkkyys, allergia, astma, ruoka-allergia, anafylaksia, siitepölyallergia

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, asiakkaat, eläkeläiset, jäsenet, läheiset ja omaiset, perheet

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Käyntiosoite

    Vapaudenkatu 24 B, 40100 Jyväskylä

Yhteystiedot

Kotikunta: Jyväskylä
Sähköposti:
yhdistys@keskisuomenallergia.com
Puhelin: 0407280394

Lisätietoa verkossa

Yhdistyksen nettisivut

Allergia-, iho- ja astmaliitto

facebook

Toiminta-alue

Alue
Keski-Suomi

Kunta
Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Kannonkoski, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Muurame, Saarijärvi, Jämsä, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski, Pihtipudas

Käyntiosoite

Vapaudenkatu 24 B, 40100 Jyväskylä