Keltinmäen ja Myllyjärven asukkaat ry

Keltinmäen ja Myllyjärven asukkaat ry:n toiminnan perustarkoitus on parantaa asukkaiden hyvinvointia sekä asuinalueen viihtyisyyttä. Yhdistys järjestää asukaslähtöistä toimintaa ja ylläpitää Kylätalo Keidasta.

Kylätalo Keidas

Kylätalo Keidas on päihteetön matalan kynnyksen kohtaamispaikka ja kaikkien asukkaiden yhteinen olohuone!

Kylätalon toiminnasta vastaa Keltinmäen ja Myllyjärven asukasyhdistys, joka järjestää Keitaan ylläpitämisen lisäksi mm. vuosittaisen kulttuurimatkan kotimaassamme. Matkalle tervetulleita ovat yhdistyksen jäsenet ystävineen! Kahvilan seinillä on kuukausittain vaihtuva taide- tai harrastenäyttely. Asukkaat voivat varata tilaa ilmaiseksi kylätalon toimistolta.
Keitaan ja yhdistyksen tarkoituksena on parantaa asukkaiden hyvinvointia ja asuinalueen viihtyvyyttä. Tavoitteena on yhteisöllisyys, osallisuuden lisääntyminen ja yksinäisyyden ehkäiseminen, joita voidaan toteuttaa myös etäpalveluiden avulla.

Kylätalo Keidas kutsuu kohtaamisiin maanantaista perjantaihin klo 8:30- 14:30 kahvilana ja kirpputorina. Lisäksi klo 11-13 tarjoillaan paikan päällä valmistettu lounas. Iltaisin ja viikonloppuisin järjestämme erilaisia tapahtumia. Tilat ovat vuokrattavissa perhejuhliin ja kokouksiin kaikille, mutta yhdistyksen jäsenille edullisemmin.

Kylätalon takana on kaupungin ulkoliikuntalaitteita kuvallisin käyttöohjeineen. Laitteet ovat käytettävissä ympäri vuoden ja vuorokauden. Pihalla on keinuja ja istuimia, joille voi tulla viettämään aikaa koko perheen kanssa. Olemme auki ympäri vuoden, yleisten määräysten rajoissa.
Tervetuloa Keitaalle! Tule mukaan kylätalon toimintaan ja osallistumaan sen kehittämiseen.

s-posti  kylatalokeidas@gmail.com


Toimiala

Asukas- kotiseutu-, kylä- ja kaupunginosayhdistykset, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, harrastus ja vapaa-aika, osallisuus, myyjäiset ja kirpputorit, talkoot

Osoitteet

  • Käyntiosoite

    Silokkaantie 11 40640 Jyväskylä

Yhteystiedot

Kotikunta: Jyväskylä
Sähköposti:
kylatalokeidas@gmail.com
Puhelin: p 050 512 8988 (vastaa vain ma-pe klo 8-14.30)

Lisätietoa verkossa

Yhdistyksen kotisivut

Facebook
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Keski-Suomi

Kunta
Jyväskylä

Kaupunginosa / Kylä
Keltinmäki

Käyntiosoite

Silokkaantie 11 40640 Jyväskylä