Jyväskylän NNKY (Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys ry)

NNKY  on ekumeeninen, monikulttuurinen ja kansainvälinen liike, jossa eri-ikäisiä naisia ja tyttöjä rohkaistaan kohtaamaan erilaisuutta ja osallistumaan oman yhteisön toimintaan ja päätöksentekoon.
NNKY-yhdistyksissä voit harrastaa, vaikuttaa, opiskella, ohjata kerhoja, järjestää tapahtumia, tehdä vapaaehtoistyötä, kantaa vastuuta tai tuoda toimintaan oman osaamisesi.

Jyväskylän NNKY järjestää monipuolista harrastustoimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Toimintaamme on myös Kamalat äidit -vertaisryhmä murrosikäisten lasten äideille.

Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Yhdistys, Harrasteyhdistykset, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Naisyhdistykset, Uskontoon ja maailmankatsomukseen liittyvät yhdistykset