Jyväskylän kestävä kehitys JAPA ry

Olemme jyväskyläläinen asukasyhdistysten perustama kestävää kehitystä edistävä yhdistys. Tavoitteenamme on saada kestävä elämäntapa osaksi asukkaiden arkipäivää.

Toimintaamme kuuluu muun muassa erilaisten asukaslähtöisten kestävään kehitykseen liittyvien projektien ja tapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen. Toimimme tiiviissä yhteistyössä muun muassa alueen asukasyhdistysten, Mustankorkea Oy:n ja Jyväskylän kaupungin kanssa.

Toimiala

Yhdistys, Luonto-, ympäristö- ja eläinsuojeluyhdistykset

asukas- ja kylätoiminta, harrastus ja vapaa-aika, ympäristö, luonto ja eläimet, teemapäivät ja -viikot, talkoot, lapsuus ja perhe-elämä, nuoruus

Avainsanat