Jyväskylän kaupunki/Vapaaehtoistoiminnan palvelut – Vapari

Jyväskylän kaupungin vapaaehtoistoiminnan palvelut – Vapari tarjoaa ajankohtaista tietoa vapaaehtoistoiminnasta ja sen mahdollisuuksista Jyväskylän seudulla. Vapari tekee vapaaehtoistoiminnan palveluohjausta, koulutusta sekä tuo näkyväksi vapaaehtoistoiminnan periaatteita.

Etsimme vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille heidän mielenkiintonsa mukaisia vapaaehtoistoiminnan paikkoja. Tarjoamme omia toimintojamme tai ohjaamme muualle; yhdistyksiin, seurakuntiin tai muihin yhteisöihin.

Vapaaehtoistoiminnan palvelut tekee verkostotyötä ja kehittämistyötä. Olemme mm. sitoutuneet järjestämään vuosittain seminaarin Jyväskylän seudun vapaaehtoistoimijoista koostuvan Valikko-verkoston kanssa.

Vapari sijaitsee Kansalaistoiminnankeskus Matarassa, Matarankatu 6 A1, 40100 Jyväskylä. Tällä hetkellä toimimme etänä, ja tarvittaessa sovimme henkilökohtaisia tapaamisia paikan päälle Mataraan.

Palvelemme kielillä

Englanti, Suomi

Toimiala

Julkinen hallinto

vapaaehtoisuus

Avainsanat

vapaaehtoinen, vapaaehtoinen auttamistoiminta, vapaaehtoisryhmä, vapaaehtoistehtävä, vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, vapaaehtoisten rekrytointi, vapaaehtoistoiminnan keskus, vapaaehtoistoiminta, vapaaehtoistyö, vapaaehtoisvälitys

kaikille

vanhukset (80 v. - ), nuoret aikuiset (18-29 v.), ikäihmiset (63-79 v.), aikuiset (30-62 v.)

• Matarankatu 6a, Jyväskylä, Suomi

Kotikunta: Jyväskylä