Isät lasten asialla ry Oulu

VERTAISTUKIRYHMÄ EROVANHEMMILLE / Oulu

TULE MUKAAN EROVANHEMPIEN VERTAISTUKIRYHMÄÄN!

Lapsi joutuu melko   usein vanhempien eron jälkeen huoltokiusaamisen välikappa-leeksi. Joskus lapsi joutuu vieraannuttamisprosessiin, jonka tuloksena lapsi voi menet-tää yhteyden toiseen vanhempaan osittain tai jopa kokonaan. Isät lasten asialla          ry:n jäsenet              ovat kokemusasiantuntijoita, jotka ovat kohdanneet vieraannuttamista, huoltokiusaamista sekä huoltajuuskiistojen oikeuskäsittelyjä.

Vertaistukiryhmästä saat vertaistukea ongelmallisiin erotilanteisiin luottamuksellisessa ryhmässä – vertaiselta vertaiselle, saman kokeneelle. Mahdollisuus huoltajuus- ja tapaamisasioista koskevan tiedon hankintaan ja jakamiseen. Ryhmä sopii eroa suunnitteleville tai eron jo kokeneille lähi- ja tapaajavanhemmille; miehille ja naisille.

Vertaistukiryhmä kokoontuu Oulussa,  Aleksinkulmassa (Myllynurkka), Aleksanterinkatu 9 klo 18-20 keskiviikkona 23.8./27.9./25.10./22.11.2017 ja

24.1./21.2./28.3./25.4./23.5.2018  –  sekä tarpeen tullen.

Tapaamiseen voi osallistua myös etäyhteydellä, mm. Messenger.

Jotta jokaisen lapsen oikeus molempiin vanhempiinsa toteutuisi.

Tervetuloa!

Lisätietoa: Mika, mika.seppanen72@outlook.com, 040-543 4497

www.isätlastenasialla.fi

Toimiala