Huhtasuon Asukasyhdistys ry

Huhtasuon Asukasyhdistys ry toimii edelleen uusiutunein voimin Huhtasuon asukkaiden hyväksi.

Pidämme tärkeänä yhteistyötä ja yhteisöllistä toimintaa Jyväskylän kaupungin, seurakunnan ja muiden alueella toimivien eri yhdistysten ja järjestöjen kanssa.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää Huhtasuon asukkaiden viihtyvyyttä, turvallisuutta ja palveluja sekä alueen kehitystä.

Jäsenyytesi on tärkeä osa yhdistyksentoiminnan tukemista ja jatkuvuutta. Tarvitsemme kasvua, ideoitaja toiveita sekä uusia jäseniä joukkoomme, yhdessä tekemiseen ja toteuttamiseen. Mitä suurempi joukko meitä on ajamassa huhtasuolaisten etuja, sitä paremmin meidät noteerataan.

Jäseneksi voit liittyä sähköpostitse huhtasuo.asukasyhdistys@gmail.com ja maksamalla jäsenmaksun 5€,

tilinumero FI23 5290 7840 0031 34 tai käymällä arkisin toimistolla klo 9-14 (Nevakatu 1, entinen kukkakauppa).

Ilmoita uutena jäsenenä jäsenpostia varten yhteystietosi (nimi,osoite, puhelin, sähköposti).

Tietoa huhtasuon asioista löydät www.facebook.com/huhtasuon asukasyhdistys tiedottaa.

Meihin voi myöskin olla yhteydessä puhelimitse 045 358 8185

Tervetuloa joukkoon!

Palvelemme kielillä

Toimiala