Yhteistä hyvää yhdistysten kehittämiskoulutus siirtyy syksylle 2019

19.02.2019 klo 17:30 - 16.04.2019 klo 20:30 / Koulutus/seminaari / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

HUOM! Kevään 2019 koulutus peruutettu vähäisen osallistujien määrän vuoksi. Koulutuskokonaisuus toteutetaan uudestaan syksyllä 2019. Seuraa ilmoitteluamme!

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalvelut järjestää keväällä 2019 kolmen päivän kehittämiskoulutussarjan yhdistyksille. Yhteistä hyvää -koulutus antaa yhdistyksen hallitukselle välineitä toiminnan kehittämiseen. Koulutukseen mahtuu mukaan seitsemän yhdistystä, 2-3 hallituksen jäsentä per yhdistys.

Koulutuksen rakenne:
• Kolme lähipäivää
• Yhdistyskohtaista ohjausta lähipäivien välillä
• Ennakkotehtävä: Käykää yhdistyksenne säännöt läpi. Kirjatkaa yhdistyksenne toiminnot ja miettikää, miten ne liittyvät yhdistyksenne tarkoituspykälään. Ennakkotehtävä käydään läpi ensimmäisessä ohjauksessa, joka sovitaan helmikuun lähipäivässä.

Koulutukset järjestetään Kansalaistoiminnankeskus Matarassa, Matarankatu 6, Jyväskylä

Ensimmäisen lähipäivän ohjelma:

Mitä, miksi ja kenelle?
Miksi yhdistyksemme on olemassa? Miten ympäristömme muuttuu?
Pohditaan yhdistyksen perustehtävän merkitystä ja kirkastetaan ajatusta siitä, keitä varten yhdistys on olemassa. Käydään läpi järjestötoiminnan muuttuvaa kenttää.

klo 17.30 Kahvit
klo 18.00 Tervetuloa Yhteistä hyvää – koulutukseen. Koulutuksen tavoitteet ja sisällöt
klo 18.30 Etäluento: Toimintaympäristö muuttuu – muuttuvatko kansalaisjärjestöt? toiminnanjohtaja Leo Stranius, Kansalaisareena ry
klo 19.30 Yhdistyksen kehittämisalueet sekä kehittämissuunnitelman teko
klo 20.30 Lopetus

• Kansalaistoiminnankeskus Matara

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

Jyväskylä

Kansalaistoiminnankeskus Matara

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

yhdistyksen sääntömääräinen toiminta, yhteistyö ja verkostot

järjestötoimijat, yhdistyksen työntekijät

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Koulutuskokonaisuus koostuu kolmesta lähipäivästä.

Yksittäisiin päiviin ei oteta ylimääräisiä osallistujia.

Lisätiedot:
Tiina Sivonen,  040 036 5760 tai tiina.sivonen@kyt.fi