Yhdistystori.fi -koulutus Jyväskylässä 15.1.2020 (Peruttu)

15.01.2020 klo 17:30 - 19:00 / Koulutus/seminaari / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

HUOM! Koulutus jouduttu valitettavasti perumaan.

Tule opettelemaan ohjatusti Yhdistystorin käyttöä. Opetellaan yhdessä ilmoittamaan ja päivittämään yhdistyksesi tiedot, ajankohtaiset tapahtumat, uutiset jne. Käydään läpi myös verkkosivuston tietopankki ja muu sisältö.

Koulutus on suunnattu Yhdistystorin rekisteröityneille käyttäjille, joten muistathan rekisteröityä palveluun ennen koulutusta! Rekisteröitymisohjeen löydät tästä!! Liitteenä myös laajempi opas yhdistystorin käyttöön.

Koulutukseen tarvitset mukaan tietokoneen tai tabletin, jolla pääset kirjautumaan verkkopalveluun, omat käyttäjätunnuksesi sekä perustiedot yhdistyksestäsi ja/tai jostain yhdistyksesi tulevasta tapahtumasta.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Koulutukseen voidaan ottaa enintään 10 henkeä.

Kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin toiveet ja kysymykset koulutukseen liittyen.

Tarjolla on kahvia, teetä ja hedelmiä.

• Kansalaistoiminnankeskus Matara, Kokoustila Talvikki

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

Jyväskylä

Kansalaistoiminnankeskus Matara, Kokoustila Talvikki

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

tietotekniikka ja tietojenkäsittely, vaikuttaminen, viestintä

Avainsanat

verkkopalvelut, digikoulutuksia

järjestötoimijat

kaikenikäiset

Lisätiedot

Voit kysyä lisätietoja tai ilmoittautua myös suoraan sähköpostitse matti.tervaniemi@kyt.fi

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

• Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc

Liitteet

• Yhdistystorin ohje

Yhdistystorin ohjeet rekisteröityneelle käyttäjälle (Versio 1.)
    Lataa tiedosto

Hakuaika on päättynyt.