Yhdistys matkanjärjestäjänä: Matkapalveluyhdistelmälain vaatimukset tutuiksi, 4.9.

04.09.2019 klo 17:00 - 18:30 / Koulutus/seminaari / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Laki matkapalveluyhdistelmistä astui voimaan syksyllä 2018, ja koskettaa matkoja järjestäviä yhdistyksiä. Millaiset matkat katsotaan matkapalveluyhdistelmiksi? Entä mitkä matkat ovat soveltamisalan ulkopuolella? Mitä tarkoittaa käytännössä, jos joutuu lain piiriin? Mikä on vakuusrekisteri ja vakuuden valvontamaksu?

Uuden lain tarkoituksena on parantaa ja yhtenäistää matkustajien kuluttajansuojaa. Matkapalveluyhdistelmälain vaatimuksia yhdistyksille valottamassa Kilpailu- ja kuluttajaviraston erityisasiantuntija Linda Nystedt.

Ilmoittautumiset 28.8.2019 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Keskusteleva koulutus on yleishyödyllisten yhdistysten toimijoille maksuton, ja sitä rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

• Kansalaistoiminnankeskus Matara, Tourujoki-sali

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

Jyväskylä

Kansalaistoiminnankeskus Matara, Tourujoki-sali

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

yhdistyksen sääntömääräinen toiminta

Avainsanat

matkailu, lainsäädäntö

järjestötoimijat, yhdistyksen työntekijät

Lisätiedot

Lisätietoja (ml. ilmoittautumiskysymykset ja peruutukset): Katariina Luoto, etunimi.sukunimi@kyt.fi, p. 050 400 0668

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

• Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautuminen koulutukseen on päättynyt.