Yhdistyksen verkkopalvelut saavutettaviksi kaikille! -koulutus, 4.9.

04.09.2019 klo 15:00 - 16:30 / Koulutus/seminaari / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Tiedätkö kuinka saavutettavia yhdistyksesi verkkopalvelut, kuten nettisivut, ovat? Entä miten parantaa helposti niiden saavutettavuutta? Hyvä digitaalisten palveluiden saavutettavuus luo yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, kun kaikki pystyvät käyttämään verkkopalveluita helposti.

Keväällä 2019 voimaan tullut Laki digitaalisten palvelujen saavutettavuudesta on nostanut saavutettavuuskysymykset vahvasti esiin. Tule kuulemaan, miten uuden lain vaatimukset koskettavat sinun yhdistystäsi ja kuinka voit parantaa oman yhdistyksesi verkkopalveluiden saavutettavuutta.

Digimaailman saavutettavuuden saloihin opastamassa Kehitysvammaliiton saavutettavuusasiantuntija Tapio Haanperä.

Ilmoittautumiset 28.8.2019 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Koulutus on yleishyödyllisten yhdistysten toimijoille maksuton, ja sitä rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

• Kansalaistoiminnankeskus Matara, Tourujoki-sali

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

Jyväskylä

Kansalaistoiminnankeskus Matara, Tourujoki-sali

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

yhdistyksen sääntömääräinen toiminta

Avainsanat

lainsäädäntö, verkkopalvelut

järjestötoimijat, yhdistyksen työntekijät

Lisätiedot

Lisätietoja (ml. ilmoittautumiskysymykset ja peruutukset): Katariina Luoto, etunimi.sukunimi@kyt.fi, p. 050 400 0668

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

• Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautuminen koulutukseen on päättynyt.