Yhdistyksen toiminta ja tulorekisteri -koulutus 9.10., Keuruu

09.10.2019 klo 18:00 - 20:00 / Koulutus/seminaari / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Tulorekisteri otettiin käyttöön vuoden 2019 alusta. Myös yhdistysten tulee ilmoittaa järjestelmään mm. maksetut tulot ja palkkiot, vapaaehtoisille maksetut verovapaat matkakustannusten korvaukset ja arvoltaan vähäistä suuremmat palkinnot.

Illassa käydään läpi yleisesti tulorekisteriin liittyviä asioita:
• Mitä yhdistyksen on huomioitava tulorekisteriin ilmoittamisessa?
• Mitä tulorekisteriin ilmoitetaan?
• Yhdistysten ilmoittamiseen liittyviä erityispiirteitä

Maksuton ilta on tarkoitettu sosiaali- ja terveysjärjestöissä ja muissa yleishyödyllisissä yhdistyksissä toimiville taloudesta vastaaville
henkilöille.

Kouluttajana on taloushallinnon asiantuntija Susanna Lampinen Tilitiikeri Oy:stä.Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Keuruun kansalaisopisto ja Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalvelut, ja sitä rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

• Keuruun yhteiskoulu

Jussi Rainion tie 5, Keuruu, Suomi

Keuruu

Keuruun yhteiskoulu

Jussi Rainion tie 5, Keuruu, Suomi

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautumiset 20.8.-2.10.2019  Keuruun kansalaisopistolle p. 0207738733 tai keuruu.fi/kansalaisopisto

HUOM! Jälki-ilmoittautumisia otetaan myös vastaan, tiedustelut Keuruun kansalaisopistolta.