Yhteistä hyvää – yhdistysten kehittämiskoulutus, syksy 2019

27.08.2019 klo 17:30 - 12.11.2019 klo 20:30 / Koulutus/seminaari / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalvelut järjestää syksyllä 2019 kolmen päivän kehittämiskoulutussarjan yhdistyksille. Yhteistä hyvää -koulutus antaa yhdistyksen hallitukselle välineitä toiminnan kehittämiseen. Koulutukseen mahtuu mukaan seitsemän yhdistystä, 2-3 hallituksen jäsentä per yhdistys.

Koulutuksen rakenne:
• Kolme lähipäivää
• Yhdistyskohtaista ohjausta lähipäivien välillä
Ennakkotehtävä: Käykää yhdistyksenne säännöt läpi. Kirjatkaa yhdistyksenne toiminnot ja miettikää, miten ne liittyvät yhdistyksenne tarkoituspykälään. Ennakkotehtävä käydään läpi ensimmäisessä ohjauksessa, joka sovitaan helmikuun lähipäivässä.

Koulutukset järjestetään Kansalaistoiminnankeskus Matarassa, Matarankatu 6, Jyväskylä

Ilmoittautumislomake sivun alaosassa.

Ensimmäisen lähipäivän ohjelma:

Mitä, miksi ja kenelle?
Miksi yhdistyksemme on olemassa? Miten ympäristömme muuttuu?
Pohditaan yhdistyksen perustehtävän merkitystä ja kirkastetaan ajatusta siitä, keitä varten yhdistys on olemassa. Käydään läpi järjestötoiminnan muuttuvaa kenttää.

klo 17.30 Kahvit
klo 18.00 Tervetuloa Yhteistä hyvää – koulutukseen. Koulutuksen tavoitteet ja sisällöt
klo 18.30 Etäluento: Toimintaympäristö muuttuu – muuttuvatko kansalaisjärjestöt? toiminnanjohtaja Leo Stranius, Kansalaisareena ry
klo 19.30 Yhdistyksen kehittämisalueet sekä kehittämissuunnitelman teko
klo 20.30 Lopetus

• Kansalaistoiminnankeskus Matara

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

Jyväskylä

Kansalaistoiminnankeskus Matara

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

yhdistyksen sääntömääräinen toiminta, yhteistyö ja verkostot

järjestötoimijat, yhdistyksen työntekijät

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Koulutuskokonaisuus koostuu kolmesta lähipäivästä.

Yksittäisiin päiviin ei oteta ylimääräisiä osallistujia.

Lisätiedot:
Tiina Sivonen,  040 036 5760 tai tiina.sivonen@kyt.fi

Tapahtuma on maksuton

Tilan saavutettavuus

• Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc

Liitteet

Ilmoittautumistiedot

Yhteistä Hyvää (Syksy 2019)

Ilmoittautumislomake Yhteistä Hyvää -yhdistysten kehittämiskoulutukseen (Syksy 2019)
  • Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille.
  • Anna sähköposti-osoite, josta sinut tavoittaa tiedotusta ja mahdollista koulutusmateriaalien jakoa varten.
  • Kahvituksen järjestämistä varten
  • Henkilötietojasi pääsevät käsittelemään ilmoittautumislomaketta käyttävään toimijaan kuuluvat käyttäjät ja tarvittaessa palvelun ylläpitäjät. Henkilötietojasi säilytetään tietokannassa EU-alueella. Kukin ilmoittautumislomaketta käyttävä toimija ja siihen kuuluvat käyttäjät vastaavat saamistaan henkilötiedoista ja säilyttävät tietoja omien toimintaperiaatteidensa mukaisesti. Lisätietoja henkilötietojesi käytöstä voit tiedustella ilmoittautumislomaketta käyttävältä toimijalta. Tutustu myös palvelun tietosuojaselosteeseen.