Jämsän Vuoroin vieraissa -kevätkarkelot 31.5.2021

31.05.2021 klo 17:00 - 19:00 / Kokous/tapaaminen, Vertaisryhmä, Virkistys / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Vuoroin vieraissa kevätkarkelot 3.5.21 mainos

Jämsän yhdistysten avoin yhteistyöilta Jämsänlaakson Setlementin vieraana

Tule viettämään Vuoroin vieraissa -iltojen kevätkarkeloja kulttuurin maustein sekä kuulemaan Jämsänlaakson Setlementin toiminnasta. Vaihdetaan yhdessä kuulumisia sekä keskustellaan kulttuurin merkityksestä hyvinvoinnissa ja yhdistysten toiminnassa. Mukana kaupungin edustajia.

Illassa noudatetaan ajankohtaisia koronaohjeistuksia. Tarjolla pientä iltapalaa. Tervetuloa!

Huonon sään sattuessa ilta toteutuu Jameksen Olkkarissa, Mottilantie 11, 42100 Jämsä.

Illan järjestäjinä Jämsänlaakson Setlementti ry ja Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry. Toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

• Jämsänjoen kultuurilava, Apteekkarin yrttimaa

Tippakuja 5, 42100 Jämsä, Suomi

Jämsä

Jämsänjoen kultuurilava, Apteekkarin yrttimaa

Tippakuja 5, 42100 Jämsä, Suomi

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, osallisuus, sosiaali ja terveys, vertaistuki, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

jämsä, järjestöyhteistyö, yhteistyö, verkostoyhteistyö, yhdistykset

vapaaehtoiset, yhdistyksen työntekijät

kaikenikäiset

Lisätietoja:

Anu Hätinen / KYT-järjestöpalvelut

anu.hatinen@kyt.fi / 050 599 6293

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittaudu mukaan 27.5. mennessä lomakkeella: https://forms.gle/C6Z3aMdUXRLbVuLS6

Tai puhelimitse Anulle, p. 050 599 6293.