Jämsän vuoroin vieraissa -verkkotapaaminen 25.5.2020

25.05.2020 klo 17:00 - 18:00 / Kokous/tapaaminen / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Vuoroin vieraissa verkkotapaaminen 25.5.2020 mainoskuva

Tervetuloa mukaan ihka ensimmäiseen Vuoroin vieraissa -verkkotapaamiseen! Tapaamisessa pääset kohtaamaan muita alueen yhdistystoimijoita ja jakamaan vertaisten kesken poikkeustilan kuulumisia, haasteita ja vinkkejä sekä pohtimaan mitä seuraavaksi Jämsän järjestöissä tapahtuu (kun rajoituksia aletaan pikkuhiljaa purkamaan)  ja kuinka nyt varaudutaan tulevaan.

Tapaaminen järjestetään Zoom alustalla. Linkki lähetetään ilmoittautuneille.

Verkkotapaamisessa keskustelemme seuraavista:

• ajankohtaisimmat kuulumiset yhdistysten ja järjestöjen näkökulmasta
  • poikkeustilanteen vinkit ja yhteiset ratkaisut
  • tulevaisuuteen varautuminen.

Tapaaminen on avoin ja suunnattu kaikille Jämsän yhdistyksissä toimiville ja vapaaehtoisille.

Järjestäjänä on Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalvelut.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Jämsä

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, osallisuus, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, verkkovertaistuki, vertaistuki, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

korona, verkossa

järjestötoimijat, vapaaehtoiset, yhdistyksen työntekijät

kaikenikäiset

Lisätiedot

Lisätietoja Katariina Luoto, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry: katariina.luoto@kyt.fi tai 050 400 0668.

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Tapaaminen järjestetään Zoom-alustalla ja  linkki lähetetään erikseen ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 21.5.2020 tällä lomakkeella.