Vaikuttava yhdistys ja vapaaehtoinen -koulutus 4.10.22: Toiminnan tarkoitus ja viestintä

04.10.2022 klo 16:00 - 18:30 / Koulutus/seminaari / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Mikä on yhdistyksemme toiminnan merkitys? Kenelle haluamme kertoa toiminnastamme? Miten ja missä meidän kannattaa näkyä? Tule suunnittelemaan vaikuttavaa viestintää!

Ilmaiseen koulutukseen mahtuu 20 osallistujaa. Koulutus on suunnattu vapaaehtoisvoimin toimiville monikulttuurisille yhdistyksille, maahan muuttaneille ja kaikille muille aiheesta kiinnostuneille. Järjestäjinä Paremmin Yhdessä ry ja Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen KYT-järjestöpalvelut.

Kahvitarjoilu klo 15.30. Koulutus alkaa klo 16.00. Koulutuksessa käydään läpi mm. suomalaista yhteiskuntaa vaikuttamisen ympäristönä, pohditaan mahdollisen yhdistyksen tehtävää ja toiminnan merkitystä sekä vaikuttavan viestinnän elementtejä. Illan aikana työskennellään pienryhmissä ja luonnostellaan yksinkertaiset viestintäsuunnitelmat. Lisäksi kuulet PYRin ja KYTin tuesta ja avusta yhdistyksille ja vapaaehtoisille.

Ilmoittaudu verkkolomakkeella viimeistään 23.9.2022.

Saattaisit olla kiinnostunut myös toisesta Vaikuttava yhdistys ja vapaaehtoinen -sarjan koulutuksesta: 2.9. Resurssit ja vaikuttaminen.

• Kansalaistoiminnankeskus Matara (Talvikki-tila)

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

Jyväskylä

Kansalaistoiminnankeskus Matara (Talvikki-tila)

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kotoutuminen, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, muu, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, osallisuus, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, viestintä

Asiasanat

järjestöviestintä, vaikuttamisviestintä, viestintä

järjestötoimijat, kaikille, maahanmuuttajat ja pakolaiset, vapaaehtoiset

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Koulutus on Mataran Talvikki-tilassa.

LISÄTIETOA:
Emmanuel Sibomana, 050 467 2976
emmanuel.sibomana@paremminyhdessa.org

Linkkejä

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

• Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc
  • Pysäköintimahdollisuus

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittaudu verkkolomakkeella viimeistään 23.9.2022.