Vaikuttava yhdistys ja vapaaehtoinen -koulutus 2.9.22: Resurssit ja vaikuttaminen

02.09.2022 klo 16:00 - 18:30 / Koulutus/seminaari / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Miten eri tavoin voi vaikuttaa? Miten yhdistykseni tai minä voimme vaikuttaa? Mitä resursseja tarvitsemme ja miksi? Tule löytämään vastauksia yhdessä!

Ilmaiseen koulutukseen mahtuu 20 osallistujaa. Koulutus on suunnattu vapaaehtoisvoimin toimiville monikulttuurisille yhdistyksille, maahan muuttaneille ja kaikille muille aiheesta kiinnostuneille. Järjestäjinä Paremmin Yhdessä ry ja Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen KYT-järjestöpalvelut.

Kahvitarjoilu klo 15.30. Koulutus alkaa klo 16,00. Koulutuksessa käydään läpi mm. suomalaista yhteiskuntaa vaikuttamisen ympäristönä, yhdistyksiä ja vapaaehtoisia vaikuttajana sekä resursseja, niiden tarvetta ja kohdentamista. Illan aikana työskennellään pienryhmissä vaikuttamiskohteita ideoiden ja luonnostellaan yksinkertaiset vaikuttamissuunnitelmat. Lisäksi kuulet PYRin ja KYTin tuesta ja avusta yhdistyksille ja vapaaehtoisille.

Ilmoittaudu verkkolomakkeella viimeistään 22.8.: https://www.paremminyhdessa.org/vaikuttamiskoulutukset/

Saattaisit olla kiinnostunut myös toisesta Vaikuttava yhdistys  ja vapaaehtoinen -sarjan koulutuksesta: 4.10.22 Toiminnan tarkoitus ja viestintä.

• Kansalaistoiminnankeskus Matara (Talvikki-tila)

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

Jyväskylä

Kansalaistoiminnankeskus Matara (Talvikki-tila)

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kotoutuminen, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, muu, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, osallisuus, vaikuttaminen, viestintä, yhteistyö ja verkostot

Asiasanat

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen, vaikuttaminen

järjestötoimijat, kaikille, maahanmuuttajat ja pakolaiset, vapaaehtoiset

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Koulutus on Kansalaistoiminnankeskus Matarassa Talvikki-tilassa (2. krs).

LISÄTIETOA:
Emmanuel Sibomana, 050 467 2976
emmanuel.sibomana@paremminyhdessa.org

Linkkejä

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

• Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc
  • Pysäköintimahdollisuus

Ilmoittautumistiedot

Lisätiedot ja ilmoittautuminen verkossa. Ilmoittaudu verkkolomakkeella viimeistään 22.8.: