Työnohjausryhmä pienessä yhdistyksessä työskenteleville, 4.9.-11.12.2020, Jyväskylä

04.09.2020 klo 09:00 - 10:30 / Koulutus/seminaari, Muu ryhmämuotoinen tuki, Vertaisryhmä / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Ryhmän ilmoittautumisaikaa on jatkettu 2.9. saakka!

Oletko yhdistyksesi ainoa työntekijä tai työskenteletkö pienessä yhdistyksessä etänä kaukana kollegoista? Kaipaatko työyhteisön yhteisiä keskusteluja ja niiden tuomia oivalluksia työsi tueksi?

Tule mukaan erityisesti pienissä yhdistyksissä yksin tai muutoin kaukana kollegoista työskenteleville suunnattuun työnohjausryhmään. Luottamukselliseen ryhmään mahtuu mukaan 8 henkilöä, jokainen eri yhdistyksestä. Ryhmä on tarkoitettu erityisesti sosiaali- ja terveysjärjestöissä tai muissa ihmisten terveyttä ja hyvinvointia edistävissä yleishyödyllisissä yhdistyksissä työskenteleville.

Ilmoittautumiset; Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 2.9.2020

Ryhmä kokoontuu viisi (5) kertaa ajalla 4.9.-11.12.2020. Ryhmän toteuttaa KYT-järjestöpalvelut, ja ohjaustapaamiset vetää työnohjaajatutkintoaan viimeistelevä Matias Vallisto. Matiaksen työskentelyote perustuu voimavara- ja ratkaisukeskeiseen lähestymistapaan. Hänellä on kokemusta yhdistysten työnohjauksista sekä työskentelystä sosiaali- ja terveysalalla ja erilaisissa hankkeissa.

Työnohjausryhmän ensimmäinen kokoontuminen on perjantaina 4.9. klo 9-10.30 Kansalaistoiminnankeskus Matarassa, (Matarankatu 6, Jyväskylä). Ensimmäisellä kerralla sovitaan ryhmän yhteisistä tavoitteista. Ryhmän kaikki tapaamiset ovat perjantaisin klo 9-10.30. Syksyn muut päivämäärät ovat 25.9., 23.10., 13.11. ja 11.12.

Tilajärjestelyissä on huomioitu koronatilanteeseen liittyvät ohjeistukset – reilut tilat takaavat mahdollisuuden turvaväleistä huolehtimiseen. Ryhmä toteutetaan lähtökohtaisesti lähiohjauksena, mutta poikkeustilanteessa se voidaan toteuttaa myös osin tai kokonaan verkossa.

 

Osoitteet

  • Kansalaistoiminnankeskus Matara

    Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Keski-Suomi

Kunta
Jyväskylä

Kansalaistoiminnankeskus Matara

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, sosiaali ja terveys

Avainsanat

työnohjaus, korona

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, yhdistyksen työntekijät

Lisätiedot

Lisätietoja:

KYT-järjestöpalveluiden kehittämispäällikkö Katariina Luoto, katariina.luoto(at)kyt.fi, p. 050 400 0668. Ryhmään otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, yksi henkilö per yhdistys.

Ilmoittautuessasi sitoudut mukaan ryhmän syksyn 2020 tapaamisiin. Ilmoittautumisajan jälkeen ennen ensimmäistä tapaamista tulleista peruutuksista veloitetaan 50 % ryhmän hinnasta. Laskut lähetetään ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen tulleista peruutuksista veloitetaan koko maksu.

Ryhmä toteutetaan lähtökohtaisesti lähiohjauksena, mutta poikkeustilanteessa se voidaan toteuttaa myös osin tai kokonaan verkossa.

Hinta

Hinta: 120 e/ henkilö

Tilan esteettömyys

  • Tilassa on inva-wc
  • Pysäköintimahdollisuus

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautuminen ryhmään on päättynyt.

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset oheisella verkkolomakkeella viimeistään 2.9.2020. Ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä tarkemmin ilmoittautumisajan päätyttyä.