16.1. Työhyvinvoinnin paradoksit kolmannen sektorin palkkatyössä

16.01.2019 klo 09:30 - 12:00 / Kokous/tapaaminen / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Kirsikka Selanderin sosiologian väitöskirja ”Työhyvinvoinnin paradoksit kolmannen sektorin palkkatyössä” tarkastettiin Jyväskylän yliopistossa 29.9.2018

Tutkimuksen mukaan kolmannen sektorin palkansaajat kokevat työn ja muun elämän yhteensovittamisen vaikeaksi muita palkansaajia useammin.
KYT ry kutsuu järjestöväkeä kuulemaan väitöskirjan teemoista ja johtopäätöksistä sekä keskustelemaan Kirsikka Selanderin kanssa.

Tilaisuuteen kutsutaan erityisesti keskisuomalaisten järjestöjen toiminnanjohtajia ja esimiehiä sekä järjestöjen muita asiantuntijoita.

Ilmoittautumiset viimeistään 14.1.2019.
www.kyt.fi/ilmoittautuminen

Huom! Myös etäseurantamahdollisuus (Skype fo Business). Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli haluat seurata tilaisuutta etänä. Etäseurantaan ilmoittautuneille lähetämme tarkemmat tiedot toteutuksesta lähempänä ajankohtaa.

Tilaisuuden ohjelma

9.30 Aamukahvia tarjolla
10.00 Työhyvinvoinnin paradoksit kolmannen sektorin palkkatyössä, väitöskirjatutkimuksen keskeiset teemat ja tulokset, YTT Kirsikka Selander
10.45 Yhteinen keskustelu järjestötyön imusta, iloista ja suruista sekä työhyvinvoinnin haasteista ja se ylläpidon keinoista.

Kysymyksinä esimerkiksi:

• Miten johtamista ja työn organisointia voitaisiin parantaa?
  • Saavatko toiminnanjohtajat riittävästi tukea omaan työhönsä yhdistyksen hallitukselta?
  • Itsenäisen asiantuntijatyön sudenkuopat ja niiden taklaaminen?
  • Entä vapaaehtoisten työhyvinvoinnista huolehtiminen?

Lopuksi pohditaan työhyvinvointia tukevan verkoston tarpeellisuutta.

• Kansalaistoiminnankeskus Matara

Matarankatu 6, 40100 Jyväskylä, Suomi

Jyväskylä

Kansalaistoiminnankeskus Matara