Tajuutsä? Nuoret puhuvat – lyhyt oppimäärä kuntien ja yhdistysten aikuisille, Viitasaari

20.11.2019 klo 14:00 - 17:00 / Koulutus/seminaari / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Nuoret puhuvat – lyhyt oppimäärä kuntien ja yhdistysten aikuisille!

Miten nuoria on saatu mukaan kuntien ja järjestöjen kehittämistyöhön ja vaikuttamaan omaan ympäristöönsä? Miten nuori haluaa tulla kuulluksi? Mitkä asiat estävät nuoria ja aikuisia ymmärtämästä toisiaan ja miten muureja voi murtaa?

Nuorten vetämän koulupäivän ja välituntien aikana tutustut käytännön esimerkkeihin nuorten innostamisesta ja saat konkreettisia työkaluja oman yhteisösi käyttöön.

Puhujina ”oppitunneilla” mm. nuori vaikuttaja Jere Huotari ja nuorten osallisuuden asiantuntija Saara Hanhela. Välituntipisteillä luvassa nuorten popup-pakopeli aikuisille, virtuaalitodellisuutta ja paljon muuta!

Tapahtuma on maksuton, ja sopii erityisesti aikuisille jotka eivät vielä ole omassa työssään tai muutoin paljon tekemisissä nuorten kanssa. Järjestäjinä Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry, Maaseudun Sivistysliiton Hyvän mielen teot -hanke  ja Nuorten Suomi ry.

Huom! Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 18.11. klo 12.00 saakka.

Ilmoittautumiset; yhdistystori.fi/tajuutsa

• Viitasaaren nuorisotalo ja teatteri

Koulukuja 8, 44500 Viitasaari, Suomi

Viitasaari