Iloa, eloa ja suuria unelmia yhdistyksille ja asukkaille – Avoin ilta Suomenselän kuntien yhdistyksille

30.03.2021 klo 17:30 - 19:30 / Kokous/tapaaminen / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Tervetuloa Suomenselän alueen järjestöjen, yhdistysten ja seurojen yhteiseen keskustelu- ja tutustumisiltaan! Kaavailtu kuntaliitos tulee toteutuessaan vaikuttamaan myös yhdistystoimintaan. Tule verkostoitumaan, jakamaan yhdessä ajatuksia ja kysymyksiä liitokseen liittyen sekä luomaan yhdistysten yhteisiä unelmia tulevaan.

Ohjelmassa keskustelua, unelmointia ja pientä iltapalaa.

Ilta on avoin kaikille Suomenselän alueen järjestöille, yhdistyksille ja seuroille sekä kaikille asiasta kiinnostuneille.

Mukana alueen järjestöyhdyshenkilöt sekä Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT) ry:n KYT-järjestöpalveluiden asiantuntijat.

Illassa noudetaan ajankohtaisia koronaohjeistuksia.

• Nuorisokeskus Piispala, uimahallin Lintuselkä-tila

Kurssitie 40, 43300 Kannonkoski, Suomi

Kannonkoski, Karstula, Kivijärvi, Kyyjärvi

Nuorisokeskus Piispala, uimahallin Lintuselkä-tila

Kurssitie 40, 43300 Kannonkoski, Suomi

osallisuus, tapahtuma, vaikuttaminen, yhteistyö ja verkostot

järjestötoimijat, jäsenet, vapaaehtoiset, yhdistyksen työntekijät

Lisätiedot

Lisätietoja antaa Anu Hätinen, KYT-järjestöpalvelut, anu.hatinen@kyt.fi tai 050 599 6293.

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautumislomake tulossa helmikuussa 2021.