Soitannollinen retki Oravivuoren Struven pisteelle 7.8. soitto alkaa huipulla klo 18.

07.08.2020 klo 18:00 - 21:00 / Virkistys / Vanhan Korpilahden kotiseutuyhdistys ry

Vanhan Korpilahden kotiseutuyhdistys ja Korpilahden pelimannit järjestävät retken Oravivuorelle perjantaina 7.8.. Soitto huipulla alkaa klo 18. Parkkipaikalta on vuoren laelle matkaa n. kilometri ja varsinkin alkumatka on jyrkkää nousua, joten varautukaa kunnon kengillä ja kävelysauvatkin ovat hyvä apu. Näkymät huipulta korvaavat sitten kiipeämisen vaivan ruhtinaallisesti. Pelimannit virittävät soittimensa ja lauluun voi yhtyä aina kun siltä tuntuu. Soittoon on kuitenkin säävaraus, jos tulee vettä taivaan täydeltä, soittimia ei voi kastella. Kotiseutuyhdistyksen puolesta jaetaan Struve-tietoutta ja siihen ei säät vaikuta.

• Oravivuori

Struven ketju, Oravivuoren kolmiomittaustorni - Puolakka, Vanhanpääntie, Jyväskylä, Suomi

Jyväskylä

Oravivuori