Sähköiset kokouskäytännöt -koulutus Toivakassa

04.10.2018 klo 17:30 - klo 19:30 / Koulutus/seminaari

Aina ei tarvitse matkustaa yhdistyksen kokouksiin, vaan niihin voi osallistua myös tietoverkkojen välityksellä. Koulutuksessa käydään läpi, miten lainsäädäntö ja yhdistyksen säännöt vaikuttavat kokouksen järjestämiseen. Illan aikana esitellään myös erilaisia verkkosovelluksia ja havainnollistetaan niiden toimintaa käytännössä.

Kouluttajana toimii Yhteisöagentti Niko Jokinen.

Koulutus on yleishyödyllisten yhdistysten toimijoille maksuton. Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Puulan seutuopisto ja Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry, sitä rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

Ilmoittautumiset Puulan seutuopistolle ajalla 27.8.- 28.9.2018 verkossa www.opistopalvelut.fi/puula/ tai puhelimitse 040 743 481.

• Toivakan kirjasto

Iltaruskontie 4, Toivakka, Suomi

Toivakka

Toivakan kirjasto