Puhu rohkeasti rahasta -koulutus järjestöille 11.10.2021, Jyväskylä

11.10.2021 klo 14:00 - 15:30 / Koulutus/seminaari / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

puhu rohkeasti rahasta koulutus järjestöille

Puhu rohkeasti rahasta – työkaluja talousvaikeuksissa olevan tunnistamiseen ja ohjaukseen järjestöille

Kohtaatko työssäsi tai vapaaehtoisena ihmisiä, joilla on talousvaikeuksia? Haluaisitko saada vinkkejä, miten auttaa ja tietää lisää palveluista, joita heitä varten on?

Koulutuksesta saat järjestöllesi ja omaan työhösi konkreettisia työkaluja:

• talousvaikeuksissa olevan tunnistamiseen,
  • taloushaasteiden rohkeaan puheeksiottoon sekä
  • taloushuolia pohtivien palveluohjaukseen.

Maksuton Puhu rohkeasti rahasta -koulutus on suunnattu yhdistysten ja järjestöjen työntekijöille ja vapaaehtoisille, jotka kohtaavat ja ohjaavat ihmisiä yhteisönsä toiminnassa. Kouluttajina Ennakoiva talousneuvonta -hankkeen asiantuntijat Anu Niilo-Rämä ja Kirsti Korkeakangas.

Tilaisuuden järjestävät Ennakoiva talousneuvonta -hanke ja Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen KYT-järjestöpalvelut

Koulutuksen esite (pdf) : Puhu rohkeasti rahasta 11.10.2021_koulutus järjestöille

• Kansalaistoiminnankeskus Matara, Matara-sali

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

Jyväskylä

Kansalaistoiminnankeskus Matara, Matara-sali

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

elinkeinot ja talous, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen

Avainsanat

raha, rahahuolet, puheeksi ottaminen, talousneuvonta, järjestökoulutus

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, vapaaehtoiset, yhdistyksen työntekijät

Lisätietoja tilaisuudesta:

Anu Niilo-Rämä
Talousneuvonnan suunnittelija
anu.niilo-rama@oikeus.fi

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

• Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on induktiosilmukka
  • Tilassa on inva-wc
  • Pysäköintimahdollisuus

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautuminen aukeaa syyskuussa ja päättyy 5.10.2021.

Puhu rohkeasti rahasta -koulutus järjestöille 11.10.2021, Jyväskylä

Ilmoittautumislomake Puhu rohkeasti rahasta -tilaisuuteen 11.10.2021
  • Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille.
  • Anna sähköposti-osoite, josta sinut tavoittaa tiedotusta ja mahdollista koulutusmateriaalien jakoa varten.
  • Onko sinulla jotain kysyttävä illan aiheesta? Haluatko etukäteen kommentoida jotain.
  • Kahvituksen järjestämistä varten
  • Henkilötietojasi pääsevät käsittelemään ilmoittautumislomaketta käyttävään toimijaan kuuluvat käyttäjät ja tarvittaessa palvelun ylläpitäjät. Henkilötietojasi säilytetään tietokannassa EU-alueella. Kukin ilmoittautumislomaketta käyttävä toimija ja siihen kuuluvat käyttäjät vastaavat saamistaan henkilötiedoista ja säilyttävät tietoja omien toimintaperiaatteidensa mukaisesti. Lisätietoja henkilötietojesi käytöstä voit tiedustella ilmoittautumislomaketta käyttävältä toimijalta. Tutustu myös palvelun tietosuojaselosteeseen.