Puheenjohtajien pulinat -ryhmä

27.02.2018 klo 17:30 - klo 18:30 / Vertaisryhmä / Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Voimaannu vertaisuudesta – jalostu johtajuudessa!

Tule jakamaan kokemuksiasi ja ajatuksiasi vapaaehtoisyhdistyksen puheenjohtajana toimimisesta muiden puheenjohtajien kanssa. Saat samalla vinkkejä ja tukea tehtävääsi.

Puheenjohtajien pulinat -ryhmä perustuu vertaisuuteen. Tapaamisten tavoitteena on tukea puheenjohtajia tehtäviensä hoitamisessa jakamalla ryhmässä tietoja, ajatuksia ja kokemuksia yhdistyksen hyvästä johtamisesta.

Ryhmä on tarkoitettu vapaaehtoispohjalla toimivien yhdistysten puheenjohtajille ja siihen osallistuminen on ilmaista. Mukaan mahtuu 10 puheenjohtajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmä kokoontuu viisi kertaa ja yhden tapaamisen kesto on kaksi tuntia. Puheenjohtajien pulinoita vetää kehittämispäällikkö Tiina Sivonen Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:stä.

Tapaamiset ovat 27.2., 20.3., 17.4., 8.5. ja 29.5.2018 klo 17.30 – 19.30.

Tilana on Kansalaistoiminnankeskus Matara, Matarankatu 4 ja kokoushuone Ratamo 3. kerroksessa.

Ryhmään ilmoittautumiset osoitteeseen tiina.sivonen@kyt.fi 23.2.2018 mennessä.

• Kansalaistoiminnankeskus Matara kokoushuone Ratamo

Matarankatu 4, Jyväskylä, Suomi

Jyväskylä

Kansalaistoiminnankeskus Matara kokoushuone Ratamo

Matarankatu 4, Jyväskylä, Suomi

vapaaehtoisuus

Avainsanat

vertaisryhmät, puheenjohtaja

järjestötoimijat, vapaaehtoiset

kaikenikäiset

Tapahtuma on maksuton

Tilan saavutettavuus

• Tilaan pääsee pyörätuolilla

Ilmoittautumistiedot

Ryhmään ilmoittautumiset osoitteeseen tiina.sivonen@kyt.fi 23.2.2018 mennessä.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn